Pan African Festival στις 25-26/11 στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Πολιτισμός

Pan African Festival στις 25-26/11 στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Το Pan African Festival φιλοξενεί ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Νοεμβρίου στην Α’ Πλατεία Ψυχικού (Blue Bell). Αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό μη Κερδοσκοπικό Σύλλογο Vana Ba Afrika και το Προξενείο της Zambia, υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού, που μαζί με την πρόεδρο των Museums & Heritage around the World, Lila de Chaves, προσκαλεί όλους για να γνωρίσουν το πολύχρωμο μωσαϊκό της ηπείρου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι μικροί φίλοι θα συμμετάσχουν στις παιδικές δραστηριότητες, θα πάρουν μέρος στα σεμινάρια με αφρικάνικους χορούς και κρουστά. Θα εκτεθούν έργα τέχνης και χειροτεχνίες, θα υπάρχει εναλλακτική κουζίνα και face painting με μοναδικά αφρικάνικα σχέδια και, βεβαίως, αφρικανική μουσική και παρουσιάσεις.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν, μεταξύ άλλων, στην κατασκευή ενός πηγαδιού στην περιοχή Μπορένα στην Αιθιοπία. Πέρσι μέσω των φεστιβάλ και την ανεκτίμητη συνεισφορά των παρευρισκόμενων, ο Σύλλογος συγκέντρωσε τα χρήματα για την επισκευή ενός πηγαδιού με πόσιμο νερό στην περιοχή Κουλικόρο στο Μάλι.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet