Απόλλων Χαλανδρίου: Έχασε την άνοδο στην  Α’ ΕΠΣΑ, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις
Αθλητισμός

Απόλλων Χαλανδρίου: Έχασε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ, αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις

Μπορεί ο Απόλλων Χαλανδρίου να μην κατάφερε να ολοκληρώσει το «όνειρο» της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΑ, μετά την ισοπαλία 1-1 που έφερε στο γήπεδο του Ιλίου, απέναντι στον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων, στο πλαίσιο των πλέι οφ, αλλά αυτό δεν αλλάζει σε τίποτε την πολύ όμορφη εικόνα που παρουσίασε σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Κάτι που επισημαίνει και ο ίδιος ο σύλλογος σε σχετική ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο facebook, όπου αναφέρει τα εξής:

Ολυμπιακός Λιοσίων – ΑΠΟΛΛΩΝ 1-1…

…η σημερινή στενοχώρια υπερκαλύπτεται από το αίσθημα της περηφάνιας. Μία παρέα παιδιών, καθοδηγούμενη από ένα εξαιρετικό τεχνικό τιμ (Χρήστος Βλάχος, Θέμης Σολωμός), έφτασαν ως εκεί που δεν περίμενε κανείς… ακόμα κι εκεί, αρνήθηκαν να χάσουν. Αρνήθηκαν, το βασικότερο, να παίξουν «άλλο» ποδόσφαιρο στον βωμό ενός στόχου που προέκυψε στην πορεία. Ο Απόλλων, ως οργανισμός, αρνήθηκε επίσης να μπει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης των αξιών του, αυτών που τον έχουν καθιερώσει πολύ ψηλά στη συνείδηση της ποδοσφαιρικής Αθήνας.

Το ταξίδι δεν τελείωσε σήμερα… αλλά μόλις άρχισε! Μεγαλύτερο κέρδος από αυτό το χειροκρότημα, μεγαλύτερη ώθηση για ακόμα πιο όμορφα πράγματα, δύσκολα μπορεί να υπάρξει. Σπουδαιότερο επίτευγμα από την καθολική αναγνώριση, από το γήπεδο που γεμίζει κάθε φορά και περισσότερο, γιατί όσοι έρχονται περνάνε καλά και δεν πονάνε τα μάτια τους, σίγουρα δεν υπάρχει.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ακολούθησε και σήμερα την ομάδα, σε μία «εκδρομή» πρωτοφανή στα χρονικά του συλλόγου. Πάνω απ’ όλα, όμως, ευχαριστούμε τα παιδιά μας, για μία τόσο γεμάτη και απολαυστική χρονιά.

Όλοι δυνατά…ΠΑΜΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑΡΑ!!!!!!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet