Δικαίωση κόπων, αλλά και παράπονα από τον Προμηθέα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Δικαίωση κόπων, αλλά και παράπονα από τον Προμηθέα Χαλανδρίου

Την άνοδο της ανδρικής ομάδας καλαθοσφαίρισης στη Β΄ Εθνική Κατηγορία πανηγυρίζει το Δ.Σ. του Συλλόγου Προμηθέα, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές για τις αντίξοες συνθήκες που -όπως λέει- “διαμορφώνονται διαχρονικά στον Δήμο Χαλανρίου για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό”. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται μεγάλη υπερηφάνεια για την τεράστια επιτυχία τής ανόδου στη Β΄ Εθνική Κατηγορία του Ανδρικού μας Τμήματος Καλαθοσφαίρισης.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές αυτής της ιστορικής στιγμής, αθλητές, προπονητικό team & έφορο, οι οποίοι,με πολύ ιδρώτα, θέληση και σκληρή δουλειά, έκαναν το όνειρο πραγματικότητα. 

Ο άθλος αυτός δεν επιτεύχθηκε με μαγικό τρόπο, αλλά κυρίως με πειθαρχημένη προσπάθεια, σε πείσμα των αντίξοων συνθηκών που διαμορφώνονται διαχρονικά στον Δήμο μας για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς φαίνεται ότι αυτός αντιμετωπίζεται ως “κατάρα κι όχι ως ευχή” για τη νεολαία της περιοχής μας.

Για όλους εμάς, μέλη του Δ.Σ., μέλη – γονείς, τους αθλητές μας όλων των τμημάτων & φίλους που βοηθήσαμε ώστε το “Μ. Παπαδάκης” να μείνει “ζωντανό”, για να αθλούνται οι νέοι & οι νέες του Χαλανδρίου, η άνοδος αυτή είναι πολλαπλή ανταμοιβή και ταυτόχρονα δικαίωση για κάποιους από εμάς οι οποίοι δε διστάζαμε να κάνουμε συντήρηση φωτισμού, καθαριότητα αποδυτηρίων και χώρου του γηπέδου, έτσι ώστε να διατηρείται το ελάχιστο της αξιοπρέπειας των συνθηκών για τους αθλούμενους.

Για μια ακόμη χρονιά ο Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ βάζει τον αθλητισμό του Δήμου μας ακόμη ψηλότερα στον πανελλαδικό χάρτη του πιο επιτυχημένου σε τίτλους για την πατρίδα μας ομαδικού αθλήματος.

Η Ψυχή είναι η Φλόγα της ομάδας μας και μόνο για αυτό, όλα αξίζουν τον κόπο!!!

Το “πειρατικό” μας λοιπόν, τη νέα αγωνιστική περίοδο, ξεκινώντας από το λιμάνι της Β΄ Εθνικής πλέον, είμαστε βέβαιοι ότι θα μας χαρίσει και πάλι ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Καλούμε όλους τους δημότες Χαλανδρίου να μας στηρίξουν όπως ο καθένας μπορεί σε αυτή τη νέα μας “περιπέτεια”.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet