Ασταμάτητοι οι Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου
Αθλητισμός

Ασταμάτητοι οι Παίδες του Απόλλωνα Χαλανδρίου

Ούτε η Νέα Σμύρνη κατάφερε να σταματήσει την ομάδα Παίδων, που πάει… τρένο και στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Μετά την Τερψιθέα (1-0 εκτός) και τον Άγιο Θωμά (3-2 εκτός), η πρωταθλήτρια ομάδα του Αντώνη Ταβερνάρη επιβλήθηκε και της Νέας Σμύρνης με 0-3, κάνοντας το τρία στα τρία στη β΄ φάση, όπου θυμίζουμε ότι προκρίθηκε έχοντας ρεκόρ 10-1-0 και τέρματα 62-3!

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, λόγω του αέρα που ήταν εναντίον των φιλοξενουμένων και που οδήγησε σε δύο αντεπιθέσεις των αντιπάλων, στις οποίες ενήργησε σωστά ο γκολκίπερ Πατεράκης. Από την πλευρά του, ο Απόλλων δεν μπορέσαμε να απειλήσει ιδιαίτερα.

Αλλαγή σκηνικού στην επανάληψη, τόσο λόγω του αέρα όσο και λόγω της κούρασης των αντιπάλων, με το παιχνίδι να γίνεται μονότερμα.

Στο 50΄ ο Κιτσόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κανέλλος έκανε το 1-0, στο 54΄ ο Μαζέτας μπήκε από δεξιά και γύρισε στον Οικονόμου που πλάσαρε εύστοχα για το 2-0 και στο 60΄ ο Παπαδάκης με πλασέ από τη μικρή περιοχή διαμόρφωσε το τελικό σκορ, που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο, αφού χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες.

Η ομάδα του Απόλλωνα πλέον πέρασε μόνη πρώτη στη βαθμολογία και είναι κάτι που μετράει στη β΄ φάση, αφού παίζει ρόλο στην κλήρωση για τους «16». Βασικό πλεονέκτημα των μικρών του Απόλλωνα είναι το μεγάλο ρόστερ και η φυσική κατάσταση, καθώς σε πολλές περιπτώσεις παιχνίδια που είναι ντέρμπι στο α΄ ημίχρονο, γίνονται εύκολα στο β΄.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Πατεράκης, Παπαγεωργίου, Κιτσόπουλος, Αντωνόπουλος, Ανδρινόπουλος, Κανέλλος, Παπαδάκης, Χατζής, Ζιγγιρίδης, Σπανός, Οικονόμου (αλλαγές έπαιξαν οι Μαζέτας, Μέρμηγκας, Παγώνης, Πάνου).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet