“Ξέσπασαν” στο Χαλάνδρι οι Νέοι του Απόλλωνα
Αθλητισμός

“Ξέσπασαν” στο Χαλάνδρι οι Νέοι του Απόλλωνα

Η ομάδα Νέων του Απόλλωνα… ξέσπασε, κερδίζοντας 4-1 στο γήπεδο του Χαλανδρίου τη συμπολίτισσα ΑΕΧ.

Μετά από καιρό, η ομάδα του Απόλλωνα απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που είχε ως συνέπεια μια εύκολη νίκη.

Οι παίκτες του Γιάννη Γουρδουμπά ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς στο σκορ (10΄), όταν από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξανδράκη ο Θεοδωρακόπουλος πήδηξε πιο ψηλά απ΄ όλους και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα δεν αρκέστηκε στο ένα γκολ και συνέχισε να πιέζει, έχοντας πολύ καλή κυκλοφορία, πίεση η οποία απέφερε καρπούς όταν ο Κούρος πρόλαβε τον τερματοφύλακα, με το κεφάλι, με τον τελευταίο να τον γκρεμίζει μέσα στην περιοχή κι ενώ ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Ο διαιτητής δεν δίστασε να δώσει την εσχάτη των ποινών, με τον Καραούζα να μη δυσκολεύεται να γράψει το 0-2 στο 35΄.

Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, σκορ το οποίο δεν έμεινε για πολύ, καθώς ο Καραούζας στο 50΄ διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα, έπειτα από κλέψιμο της μπάλας από τον τελευταίο αμυντικό και ενώ πέρασε και τον τερματοφύλακα.

Με το σκορ στο 0-3 η ομάδα του Απόλλωνα “έριξε λίγο στροφές”, με αποτέλεσμα να δεχθεί ένα γκολ στο 70΄, αλλά ο Κωνσταντάκης δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με κεραυνό μέσα από την περιοχή στο 79΄ έγραψε το τελικό 1-4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από την ίδια ομάδα ο Απόλλων είχε ηττηθεί με 1-0 στην πρώτη φάση και ήταν η συγκεκριμένη “γκέλα” (μαζί με αυτή κόντρα στην Αγία Παρασκευή) που στοίχισε και τον αποκλεισμό…

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλλιαμπάκος (40′ Βασσάλος), Χριστάκης (55′ Νικολόπουλος), Σαράντος, Θεοδωρακόπουλος (50′ Κουβαρδάς), Καραχάλιος, Οικονόμου (55′ Γεωργούτσος), Κωνσταντάκης, Θαλασσέλης (40′ Κρόι), Καραούζας Παναγιώτης, Κούρος, Αλεξανδράκης (55′ Κέφης).

Πηγή: apollonhalandriou.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet