“Χρυσή” ισοπαλία για το Χαλάνδρι απέναντι στον Μικρασιατικό
Αθλητισμός

“Χρυσή” ισοπαλία για το Χαλάνδρι απέναντι στον Μικρασιατικό

Σημαντική βαθμολογική ανάσα για το Χαλάνδρι που πήρε την ισοπαλία (1-1) από τον Μικρασιατικό στην εκτός έδρας αναμέτρηση για την 22η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε… στραβά για τους “Χαλανδραίους” που έχασαν στο 10ο λεπτό τον Θανόπουλο με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω της ανατροπής του Πετρίτση, ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Τουλάχιστον δεν ολοκληρώθηκε η “καταστροφή” αφού το πέναλτι που χτύπησε ο Πετρίτσης εξουδετερώθηκε σε πρώτη φάση από τον Κατσιούλη, ενώ στην “επαναφορά” ο Ψαραδέλλης κατάφερε να σημαδέψει το δοκάρι.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που άνοιξαν πρώτοι το σκορ στο 25’ με τον Σκούμα. Από εκεί και πέρα τα πράγματα για τον Μικρασιατικό δυσκόλεψαν κι έγιναν ακόμη χειρότερα με την αποβολή του Πετρίτση, με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρ΄ όλα αυτά, στο 65’ ο Κρασσάς με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το ” διπλό” αλλά η μπάλα δεν έκανε το… κέφι του Καγιώργη και σταμάτησε στο δοκάρι του Κωνσταντόπουλου.

Το Χαλάνδρι ανέβηκε πλέον στη 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 25 βαθμούς. “Ο στόχος της παραμονής είναι εφικτός για τις δυνατότητες της ομάδας, αλλά ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος. Σεβόμαστε ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στην κακή τους μέρα και να έχουν κάποιες λάθος αποφάσεις, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να νικήσουμε ακόμα και αυτά τα εμπόδια, από πείσμα και επειδή μπορούμε”, σχολιάζει η ομάδα στη σελίδα της στο Facebook, αφήνοντας να φανούν τα παράπονά της για τη διαιτησία.

Διαιτητές: Ζαραβίνος, Ακρίβος – Τσολάκης

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ: Κωνσταντόπουλος, Φραγκής, Βουτυράς, Μεσίνη, Κουλίρα, Κολοβός Ηλ., Κρασσάς, Παούρης (55’ Κολοβός Α.), Πετρίτσης, Ψαραδέλλης (74’ Ντάτης), Γκίνης (46’ Κραψίτης).

ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Κατσιούλης Θ., Λαζάρου, Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς, Τσίτσαρης, Πατσιαβούρας (68’ Κατσιούλης Α.), Μπιζάς (88’ Λειβαρτζινός), Σκούμας (63’ Καγιώργης).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet