Εκτός έδρας ισοπαλία του Χαλανδρίου με τον Χολαργό
Αθλητισμός

Εκτός έδρας ισοπαλία του Χαλανδρίου με τον Χολαργό

Όλα για όλα τα δίνει το Χαλάνδρι προκειμένου να κρατηθεί στην Α΄ ΕΠΣΑ κάτι που απέδειξε και σήμερα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Χολαργό, από τον οποίο απέσπασε την ισοπαλία στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Οι “Χαλανδραίοι” έδειξαν από νωρίς τη διάθεση να “χτυπήσουν” το ματς, έχοντας την πρώτη σημαντική ευκαιρία στο 13΄, όταν ο Τσίτσαρης απείλησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων κατάφερε με έξοχη απόκρουση να την απομακρύνει. Ωστόσο, έξι λεπτά αργότερα, η μπάλα, από κόρνερ του Φελέκη, έφθασε στον Σκούμα κι εκείνος σούταρε εύστοχα προς την εστία του Νικολάου, κάνοντας το 0-1.

Ο Χολαργός προσπάθησε να αντιδράσει και μάλιστα βρέθηκε πολύ κοντά στην ισοφάριση στο 26΄, όταν σε σουτ του Κατσαρού η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Θ. Κατσιούλη, αλλά και στο 32΄ με το σουτ του Κετσετσόγλου, το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Χαλανδρίου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αλλά το σουτ του Α. Κατσιούλη στο 46΄ το απομάκρυνε ο Νικολάου, ενώ δύο λεπτά αργότερα χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για το Χαλάνδρι, όταν μετά από σουτ του Ζούνα ο Γούλας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την προβολή που θα την έστελνε στα δίχτυα της αντίπαλης ομάδας.

Κι αφού δεν κατάφερε η ομάδα του Χαλανδρίου να βάλει το γκολ, το πέτυχε ο Χολαργός στο 51΄ με τον Τζέλη, που αξιοποίησε θαυμάσια τη σέντρα του Κατσαρού. Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι παραλίγο να γυρίσουν “τούμπα”  το παιχνίδι, όταν ο Κετσετσόγλου βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια, μετά από λάθος γύρισμα των αμυντικών του Χαλανδρίου, αλλά ο Θ. Κατσιούλης κατάφερε να πάρει στην κατοχή του το “τόπι”, γλιτώνοντας την ομάδα του από τα χειρότερα.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και από τις δύο πλευρές, με κυριότερες αυτή του 75΄ για τους γηπεδούχους, με το σουτ του Πλεμμένουν να φεύγει άουτ και του 89΄ για τους φιλοξενούμενους, με τον Σκούμα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Νικολάου.

Η ομάδα του Χαλανδρίου βρίσκεται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς και πρέπει στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές να μαζέψει τους κρίσιμους βαθμούς που χρειάζεται για να ξεφύγει από τον επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Χολαργός: Νικολάου, Καζάκος, Κατσαρός, Σπυρόπουλος (46΄ Ψάλλας), Στεργιάκος, Τασιούδης, Λύρας, Τζέλη, Κετσετσόγλου, Πλεμμένος (90΄ Ρίζος), Ντζαβίδας (71΄ Καζάκος).

Χαλάνδρι: Θ. Κατσιούλης, Λειβαρτζινός, Ζούνα (81΄ Λαζάρου), Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Λουκάς (78΄ Πατσιαβούρας), Γούλας (62΄ Καγιώργης), Τσίτσαρης, Α. Κατσιούλης, Σκούμας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet