Ο.ΣΥ.: «Ελάτε να μιλήσουμε»
Επιχειρήσεις – Αγορά

Ο.ΣΥ.: «Ελάτε να μιλήσουμε»

Στο Χαλάνδρι θα σταθμεύσει το επόμενο διάστημα το ειδικά διαμορφωμένο διώροφο όχημα της εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. (Ο.ΣΥ.) ζητώντας από τους επιβάτες να καταθέσουν τις απόψεις τους σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Οι πολίτες που θα προσέλθουν στο λεωφορείο θα έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις επιβατικές τους συνήθειες, το βαθμό ικανοποίησης από τις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς και να καταθέσουν την άποψή τους για το πώς αυτές θα μπορούσαν να βελτιωθούν και θα κερδίσουν 150 κάρτες δωρεάν μηνιαίας μετακίνησης για τον μήνα Μάιο με τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Στο φυλλάδιο που περιέχει το ερωτηματολόγιο υπάρχουν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές λέξεις και φράσεις «αργκό» που χρησιμοποιούν μεταξύ τους οι εργαζόμενοι στις Οδικές Συγκοινωνίες μαζί με τις επεξηγήσεις τους. Πρόκειται για χαρακτηριστικούς διαλόγους από αυτούς που εκτυλίσσονται καθημερινά μεταξύ των οδηγών στον δρόμο και στα αμαξοστάσια. Το φυλλάδιο επίσης περιέχει στοιχεία για το συγκοινωνιακό έργο, τα οικονομικά αποτελέσματα, τα οχήματα που κινούνται καθημερινά στους δρόμους της πρωτεύουσας και τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Η Ο.ΣΥ. καλεί τους χρήστες των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αλλά και όλους τους πολίτες του Λεκανοπεδίου να συμμετάσχουν στη δράση «Ελάτε να μιλήσουμε» και να πάρουν μέρος στην κλήρωση για να κερδίσουν μία από τις 150 κάρτες απεριορίστων διαδρομών που προσφέρει η εταιρεία στους νικητές για τον μήνα Μάιο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet