Θέατρο και Our Festival στην τέταρτη εβδομάδα του Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου
Χαλάνδρι

Θέατρο και Our Festival στην τέταρτη εβδομάδα του Φεστιβάλ Ρεματιάς Χαλανδρίου

Συνεχίζεται για τέταρτη εβδομάδα η μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή του Χαλανδρίου, με δύο εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις αλλά και το 10ο Our Festival, την ετήσια συνάντηση αλληλέγγυων καλλιτεχνών που δίνουν και φέτος ραντεβού στο θέατρο της Ρεματιάς.

  • Τη Δευτέρα 22/7, στην παράσταση «Το Μποστάνι του Μποστ», μια πλειάδα ηθοποιών ερμηνεύουν άγνωστα και γνωστά επιθεωρησιακά κείμενα του αξεπέραστου Μέντη Μποσταντζόγλου (Μποστ), τα οποία συνοδεύονται από την ακυκλοφόρητη μουσική του Λουκιανού Κηλαηδόνη.
  • Την Τρίτη 23 και την Τετάρτη 24/7 έρχεται η θεατρική παράσταση «Μια Άλλη Θήβα» του Σέρχιο Μπλάνκο σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου και ερμηνεία εξαιρετικών ηθοποιών. Η παράσταση είναι μία από τις μόλις 8 από τις 55 εκδηλώσεις του φετινού Φεστιβάλ, με εισιτήριο μέσω της more.com (κανονικό: 18 ευρώ, άνεργοι, πολύτεκνοι, φοιτητές, ΑΜΕΑ και άνω των 65 ετών: 15 ευρώ).
  • Το Φεστιβάλ, πιστό στις δεσμεύσεις του, συνεχίζει να στηρίζει τους νέους και λιγότερο προβεβλημένους καλλιτέχνες. Νέοι δημιουργοί και εναλλακτικά σχήματα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα έργα τους στο πλαίσιο του 10ου OurFestival, το τριήμερο Παρασκευή 26 – Σάββατο 27 – Κυριακή 28/7, που θα γεμίσει και φέτος με το ιδιαίτερο χρώμα και τους ήχους εξαιρετικών και ιδιαίτερα ταλαντούχων μουσικών.

Η πλειονότητα των εκδηλώσεων είναι και φέτος με ελεύθερη είσοδο. Οι θεατές, χρειάζεται μόνο να κάνουν δωρεάν ηλεκτρονική κράτηση μέσω του more.com, ενώ το Φεστιβάλ με χαρά θα δεχτεί και φέτος τη συνεισφορά τους σε τρόφιμα, φάρμακα κι άλλα είδη πρώτης ανάγκης για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Χαλανδρίου.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet