Εφιάλτης στο Χαλάνδρι: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν με βαριοπούλες και λήστεψαν οικογένεια
zougla.gr
Κοινωνία

Εφιάλτης στο Χαλάνδρι: Κουκουλοφόροι εισέβαλαν με βαριοπούλες και λήστεψαν οικογένεια

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας 14/12 μια οικογένεια στο Χαλάνδρι, όταν τέσσερις κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι με βαριοπούλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ληστές «μπούκαραν» σε οικία της οδού Φιλικής Εταιρείας λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, αφού έσπασαν με βαριοπούλα την πόρτα. Στη συνέχεια ανέβηκαν στον 1ο όροφο που βρίσκονται τα τρία υπνοδωμάτια, όπου κοιμόντουσαν η 70χρονη ιδιοκτήτρια, ο σύζυγος και η κόρη τους και, αφού κατέβασαν την ηλικιωμένη στο ισόγειο, της ζήτησαν να τους δώσει χρήματα και κοσμήματα.

Για να την πιέσουν μάλιστα δεν δίστασαν να ανέβουν στο υπνοδωμάτιο όπου κοιμόταν η κόρη της και να την σύρουν από τα μαλλιά στο ισόγειο. Τρομαγμένη η γυναίκα τούς υπέδειξε μια τσάντα που περιείχε 8.000 ευρώ, ενώ τους έδωσε και κοσμήματα. Όμως οι κακοποιοί επέμεναν να τους δώσει και άλλα. Τότε η 70χρονη τούς είπε ότι υπάρχει χρηματοκιβώτιο στο υπόγειο του σπιτιού, αλλά έχει χάσει τα κλειδιά. Έτσι οι δράστες το ξήλωσαν και τράπηκαν σε φυγή.

Ωστόσο, όπως κατέθεσε η γυναίκα, το χρηματοκιβώτιο ήταν άδειο, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι όση ώρα οι κουκουλοφόροι έκαναν άνω κάτω το σπίτι, ο σύζυγος, που κοιμόταν στο τρίτο υπνοδωμάτιο, δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet