Ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου τα μαθήματα για νέους μαθητές του Εργαστηρίου Μουσικής Εκπαίδευσης Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Ξεκινούν στις 4 Οκτωβρίου τα μαθήματα για νέους μαθητές του Εργαστηρίου Μουσικής Εκπαίδευσης Δήμου Χαλανδρίου

Η διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει ότι τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 ξεκινούν τα μαθήματα για τους νέους μαθητές του Εργαστηρίου Μουσικής Εκπαίδευσης, του τμήματος Φιλαρμονικής και Μουσικής Εκπαίδευσης. Τα μαθήματα για τους παλιούς μαθητές έχουν ξεκινήσει ήδη από τις 13 Σεπτεμβρίου

Η υποβολή των αιτήσεων εγγραφής θα ξεκινήσει την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021 και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Σημειώνεται ότι καμία αίτηση δεν γίνεται δεκτή χωρίς την αποστολή των απαραίτητων δικαιολογητικών ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής. Πριν την έναρξη και μετά τη λήξη της προθεσμίας, οι αιτήσεις θεωρούνται «εκπρόθεσμες».

Αιτήσεις για τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων γίνονται δεκτές σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κατόπιν συνεννόησης με τον υπεύθυνο Χατζηελευθερίου Νίκο, στον τηλεφωνικό αριθμό 6945 242644.

Αιτήσεις για το πρόγραμμα Μουσικοκινητικής Αγωγής CarlOrff  που έχουν κατατεθεί εμπρόθεσμα, παραμένουν ενεργές μέχρι το Φεβρουάριο. Σε περίπτωση αποχώρησης ενός παιδιού, η θέση του καλύπτεται από την επόμενη αίτηση, με σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τον αριθ. Πρωτ. κατάθεσής της.

Τα προγράμματα είναι δωρεάν και απευθύνονται σε κατοίκους ή δημότες του Δήμου Χαλανδρίου, πλην της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων, για την οποία δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός.

Οι νέες θέσεις, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα μέτρα προστασίας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet