Πολυτελές τζιπ που εκλάπη στο Χαλάνδρι βρέθηκε στη Ζάκυνθο με παραποιημένες πινακίδες
Φωτογραφία: protothema.gr
Κοινωνία

Πολυτελές τζιπ που εκλάπη στο Χαλάνδρι βρέθηκε στη Ζάκυνθο με παραποιημένες πινακίδες

Έτοιμα να φυγαδεύσουν στο εξωτερικό ένα πολυτελές τζιπ, που είχαν κλέψει πριν από τέσσερις ημέρες από την περιοχή του Χαλανδρίου στην Αττική και να το πωλήσουν με παραποιημένα στοιχεία κυκλοφορίας, ήταν τα μέλη μιας σπείρας που εξαρθρώθηκε μετά από έρευνα της Ασφαλείας στη Ζάκυνθο, σύμφωνα με το protothema.gr.

Η κλοπή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είχε δηλωθεί την Κυριακή 12 Μαΐου από την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου στην Ασφάλεια Χαλανδρίου και αμέσως ενημερώθηκαν οι αστυνομικές υπηρεσίες όλης της χώρας για την αναζήτησή του. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ζακύνθου το εντόπισαν την Τρίτη στο συνεργείο που διατηρεί ένας Έλληνας στο νησί και διαπίστωσαν ότι του είχε βάλει πινακίδες που αντιστοιχούσαν σε άλλο πανομοιότυπο όχημα. Στο πλαίσιο της έρευνας, συνελήφθησαν ο ιδιοκτήτης του συνεργείου και τρεις Έλληνες συνεργοί του, ηλικίας 26, 29, 31 και 33 χρόνων, οι οποίοι είχαν παραλάβει το τζιπ στην Αθήνα από έναν συνεργό τους που το είχε κλέψει και το μετέφεραν στη Ζάκυνθο, όπου το έκρυψαν στο συνεργείο για να αλλοιώσουν τα στοιχεία του. Το τζιπ θα επιστραφεί στην ιδιοκτήτριά του, ενώ κατασχέθηκαν τα τέσσερα κινητά των συλληφθέντων.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για συμμορία, διακεκριμένη κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, πλαστογραφία και κλοπή κατά συναυτουργία και, μετά την άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, παραπέμφθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet