Σε νέα διεύθυνση το γραφείο του Σώματος Εθελοντών Δήμου Χαλανδρίου
Κοινωνία

Σε νέα διεύθυνση το γραφείο του Σώματος Εθελοντών Δήμου Χαλανδρίου

Σε νέα διεύθυνση θα λειτουργεί στο εξής το γραφείο του Σώματος Εθελοντών Δήμου Χαλανδρίου και συγκεκριμένα στην οδό Παπάγου 7 (ημιυπόγειο) και θα είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 21:00.

Το Συντονιστικό του Σώματος θα συνεδριάζει κάθε πρώτη Τετάρτη του μήνα, στις 11:00 στο νέο του χώρο. Τα μέλη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα μέλη του Συντονιστικού στον αριθμό τηλεφώνου 6945 959909 ή στο e-mail: [email protected].

Το Συντονιστικό:

Βαρβέρη Κρίστι – συντονίστρια
Βελούτσου Ευαγγελία – μέλος
Δεσποινιάδης Ηλίας – μέλος
Ηλιάδη Μαίρη – μέλος
Κατούφα Ευγενία – μέλος
Κεφαλληνός Γιάννης – μέλος
Κουρή Ντίνα – μέλος
Πανάγος Γαβριήλ – μέλος
Σιώζου Κατερίνα – μέλος

Τον Οκτώβριο θα γίνει και πάλι ο Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς και το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου ζητά με ανακοίνωσή του τη συμμετοχή των εθελοντών, την οποία χαρακτηρίζει απαραίτητη και τους καλεί να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή στην Ευγενία Κατούφα, στον αριθμό τηλεφώνου 6972 409356 ή στο e-mail: [email protected].

Όσα ενήλικα άτομα (και συνταξιούχοι) ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε θεατρικά δρώμενα, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Πανάγο Γαβριήλ στον αριθμό τηλεφώνου 210 6827083 ή στο e-mail: [email protected].

Το Σώμα τονίζει επίσης ότι ζητά τη συνεργασία των εθελοντών και πολιτών ώστε να καταγραφούν τα προβλήματα της πόλης: ακατάλληλα πεζοδρόμια, επικίνδυνες παιδικές χαρές, εγκαταλελειμμένα σπίτια που αποτελούν εστίες μόλυνσης, σκουπίδια, σπασμένοι κάδοι κ.λπ. και τους καλεί να δηλώσουν την ομάδα εργασίας στην οποία θα ήθελαν να δραστηριοποιηθούν: Περιβάλλον (γενικά), Προστασία Ρεματιάς, Κοινωνική Αλληλεγγύη, Υγεία.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet