«Γέρμα» με την Έλλη Πασπαλά στο Φεστιβάλ Ρεματιάς
Πολιτισμός

«Γέρμα» με την Έλλη Πασπαλά στο Φεστιβάλ Ρεματιάς

Το αριστούργημα του Federico Garcia Lorca «Γέρμα» παρουσιάζεται το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015, στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς Χαλανδρίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ρεματιάς.

Λίγα λόγια για την παράσταση

«Γέρμα» στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2015«Είναι καλός! Είναι καλός! Και τι μ΄ αυτό; Μακάρι να ΄ταν κακός! Μα δεν είναι. Τραβάει τον δρόμο του με τα κοπάδια του και τη νύχτα μετράει τους παράδες του. Σαν πέφτει απάνω μου κάνει το χρέος του, μα νιώθω το κορμί του παγωμένο σαν κουφάρι. Κι εγώ που πάντα σιχαινόμουν τις φλογερές γυναίκες, λαχταράω τη στιγμή εκείνη να γίνω ένα βουνό από φωτιά!». Το αριστούργημα του F.G. Lorca ως συμφωνικό ποίημα.

Σε μουσική σύνθεση του Νίκου Χατζηελευθερίου, μετάφραση του Περουλλή Σακκελαρίδη, σκηνοθεσία Αναστασίας Διαμαντοπούλου, σκηνογραφία Εδουάρδου Γεωργίου, χορογραφία Αυγής Καραγεωργιάδου, με βίντεο-ηχητικό σχεδιασμό από την ομάδα Studio 19 (Κώστας ΜπώκοςΒασίλης Κουντούρης).

Ερμηνεύει η Underground Youth Orchestra υπό τη διεύθυνση του Κώστα Ηλιάδη με σολίστ την Έλλη Πασπαλά και τους ηθοποιούς Κωνσταντίνο Ασπιώτη, Αλεξάνδρα Αϊδίνη και Ιωάννα Αγγελίδη. Συμμετέχουν οι κιθαριστές Χρήστος Φάκλαρης και Βαγγέλης Γαγλίας. Χορεύει η Κατερίνα Μανέλη.

Ώρα έναρξης: 20:30

Τιμές εισιτηρίων:

  • Γενική είσοδος: 15 ευρώ.
  • Φοιτητικό, ανέργων: 10 ευρώ.

Σημεία προπώλησης:

  • Βιβλιοπωλείο «Ευριπίδης» στο Χαλάνδρι, τηλ. 210 6800644.
  • Μουσικός οίκος «Νάκας- Παπαγρηγορίου», Πανεπιστημίου 39, στοά Πεσμαζόγλου, Αθήνα, τηλ. 210 3221786.
  • Ηλεκτρονική πώληση viva.gr (από 1η Αυγούστου 2015).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet