Με… Δεσμούς Αίματος ξεκινούν οι προβολές στο Cine Αργώ
Πολιτισμός

Με… Δεσμούς Αίματος ξεκινούν οι προβολές στο Cine Αργώ

Η κινηματογραφική ομάδα του Cine Αργώ πιάνει και πάλι δουλειά και είναι έτοιμη να διασκεδάσει το κοινό με το νέο πρόγραμμα προβολών Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου 2016.

Πρόγραμμα προβολών Cine Αργώ για την περίοδο Οκτώβριος - Δεκέμβριος 2016
Πρόγραμμα προβολών Cine Αργώ για την περίοδο Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2016

Η ομάδα του Cine Αργώ έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στην ποικιλία και την ποιότητα, ελπίζοντας να χαρίσει στο κοινό μερικές ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές. Όπως ενημερώνει η ομάδα, στόχος για φέτος είναι να προσφέρει στους θεατές μια όσο το δυνατόν πληρέστερη εμπειρία για διασκέδαση, προβληματισμό, και, κυρίως, καλό σινεμά.

Η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 στο Κέντρο Νεότητας του Δήμου Χαλανδρίου, στην οδό Αντιγόνης 56 & Δαναΐδων.

Οι προβολές θα πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Πέμπτη στον ανωτέρω χώρο. Ώρα έναρξης προβολών: 20:30.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου παρουσιάζεται η γεμάτη ένταση ταινία «Δεσμοί αίματος».

Αμερικανική παραγωγή έτους 1993 και διάρκειας 160΄, σε σκηνοθεσία Taylor Hackford. Σενάριο: Ross Thomas, Jimmy Santiago Bacca. Πρωταγωνιστούν: Damian ChapaJesse Borrego, Benjamin Bratt, Delroy LindoBilly Bob Thornton, Raymond Cruz, Enrique Castillo, Danny Trejo, Ving Rhames, Μουσική: Bill Conti, Φωτογραφία: Gabriel Beristain.

Η διαφορετική πορεία τριών τσικάνος, που τους ενώνουν δεσμοί αίματος, στο σημερινό Λος Αντζελες.

Στη Λατινική γειτονιά του Λος Άντζελες, δύο ετεροθαλή αδέλφια, ο Πάκο και ο Κρουζ, και ο ξάδερφός τους Μίκλο που είναι μισός λατίνος και μισός Άγγλος, μοιράζονται για χρόνια τις ίδιες εμπειρίες, κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Οι τρεις τους είναι επίσης μέλη μιας συμμορίας του ανατολικού Λος Άντζελες, με το όνομα Vatos Locos. Μπλεγμένοι με τα όπλα και τα ναρκωτικά, θα δουν τις ζωές τους να διαλύονται σε μια μέρα, και να αλλάζουν τα πιστεύω τους. Η ενότητα της ομάδας θα δοκιμαστεί καθώς ο Μίκλο, προσπαθώντας να αποδείξει ότι παρόλο που δεν έχει τα χαρακτηριστικά της φυλής του είναι εξίσου λατίνος με τους άλλους δύο. Έτσι θα βρεθεί μπλεγμένος σε καταστάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή όλων αφού η μοίρα του καθενός επηρεάζει την μοίρα όλων.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet