Βουλευτές, ευρωβουλευτές και πλήθος κόσμου σε εκδήλωση του Γ. Πατούλη στο κέντρο της Αθήνας
Περιφέρεια Αττικής

Βουλευτές, ευρωβουλευτές και πλήθος κόσμου σε εκδήλωση του Γ. Πατούλη στο κέντρο της Αθήνας

Την πεποίθηση ότι η Αττική είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω της όλες τις παθογένειες που την κράτησαν στάσιμη, διατύπωσε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στο κέντρο της Αθήνας παρουσία βουλευτών, ευρωβουλευτών και υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ., καθώς επίσης και πλήθους κόσμου.

Ο κ. Πατούλης τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και δέχθηκε τις ευχές τους για καλή επιτυχίας στις εκλογές.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση έστειλε μήνυμα νίκης και αισιοδοξίας ότι «οι πολίτες θα δώσουν την εντολή για πολιτική αλλαγή στην Περιφέρεια Αττικής και αναπτυξιακής επανεκκίνησής της, μ΄ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί από την πρώτη, χωρίς χρονοτριβές».

«Βγαίνουμε μπροστά για να δώσουμε απαντήσεις. Για να γίνουμε η δύναμη αλλαγής που χρειάζεται η Αττική. Συγκροτημένα, με σχέδιο και σκληρή δουλειά. Τώρα ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε μπροστά! Για τον τόπο μας, τις ζωές μας, τα παιδιά μας» τόνισε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

«Θα συνθέσουμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας για μία ουσιαστική επανεκκίνηση της Αττικής με πυλώνες το επιχειρείν και έργα με αναπτυξιακό πρόσημο. Απέτυχαν οι διοικήσεις τόσο της κ. Δούρου όσο και του κ. Σγουρού τα τελευταία 15 χρόνια. Η Αττική έχει ανάγκη από συγκεκριμένες παρεμβάσεις και όχι από απλούς τροχονόμους και διαχειριστές ευρωπαϊκών κονδυλίων. Ήρθε η ώρα να απαλλαγούμε από όλους αυτούς που ανέλαβαν τις τύχες της μεγαλύτερης Περιφέρειας της πατρίδας μας και απέτυχαν. Πάμε όλοι μαζί δυνατά».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet