Εντατικοποιεί τους υγειονομικούς ελέγχους στα κυλικεία των σχολείων η Περιφέρεια Αττικής
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κοινωνία

Εντατικοποιεί τους υγειονομικούς ελέγχους στα κυλικεία των σχολείων η Περιφέρεια Αττικής

Στην εντατικοποίηση των υγειονομικών ελέγχων στις εκπαιδευτικές μονάδες όλων των βαθμίδων, εν αναμονή της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, έχει προχωρήσει η Περιφέρεια Αττικής, κατόπιν και σχετικής εντολής του περιφερειάρχη Αττικής προς τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Όπως αναφέρει η περιφερειακή αρχή, ιδιαίτερη προσοχή κατά τους ελέγχους δίνεται στα κυλικεία των σχολείων, στις καντίνες (σταθερές) και στους χώρους εστίασης των σχολείων, προκειμένου να διαπιστώνεται η τήρηση των όρων και των προϋποθέσεων των σχετικών υγειονομικών διατάξεων για τα είδη που μπορούν να τίθενται προς πώληση στα σχολεία.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισημαίνει:

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, μεριμνούμε για την τήρηση των όρων και προϋποθέσεων που θα εξασφαλίσουν τις κατάλληλες υγειονομικές συνθήκες για την ασφάλεια των παιδιών μας, καθ΄όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους. Διαβεβαιώνουμε τους γονείς και διαμηνύουμε προς κάθε κατεύθυνση, ότι η Περιφέρεια Αττικής και οι αρμόδιες υπηρεσίες της, θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται, προκειμένου να είναι απολύτως διασφαλισμένη η προστασία της υγείας των μαθητών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet