Ο Γ. Πατούλης κήρυξε την έναρξη του 1ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας
Κοινωνία

Ο Γ. Πατούλης κήρυξε την έναρξη του 1ου Φοιτητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας

Παρουσία του υφυπουργού Παιδείας Α. Συρίγου, του γενικού γραμματέα Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ) Αθ. Κυριαζή, των πρυτανικών αρχών του Πανεπιστημίου Πειραιά, βουλευτών, εκπροσώπων του Δήμου Πειραιά και εκατοντάδων φοιτητών, κήρυξε χθες (19/10) το βράδυ ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης την έναρξη του Πρώτου Φοιτητικού Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας.

Όπως επισημάνθηκε από τον περιφερειάρχη Γ. Πατούλη, στόχος του διαγωνισμού είναι «η ενθάρρυνση της συμμετοχής φοιτητών στην επιχειρηματική ζωή της Περιφέρειας, η προβολή, υποστήριξη και ώθηση στα επιχειρηματικά όνειρα και τις φιλοδοξίες των συμμετεχόντων».

Ο Γ. Πατούλης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συμβάλλουν στην υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας, τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς Ά. Κότιο, τον κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών Μ. Σφακιανάκη ο οποίος είναι ο «πατέρας» της ιδέας για τον διαγωνισμό, τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής, τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής, τα στελέχη της Νέας Μητροπολιτικής Αττικής και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet