Περιφέρεια Αττικής: 1,23 εκατ. ευρώ για την επαναλειτουργία του κτηριακού συγκροτήματος στις Ερυθρές
Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: 1,23 εκατ. ευρώ για την επαναλειτουργία του κτηριακού συγκροτήματος στις Ερυθρές

Υπεγράφη σήμερα (25/7) από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη στη Δημοτική Ενότητα Ερυθρών η Ένταξη της Πράξης «Κτιριακό Συγκρότημα Γυμνασίου της Δ.Ε. Ερυθρών του Δήμου Μάνδρας Ειδυλλίας, ανακατασκευή για αποκατάσταση και επαναλειτουργία του υφιστάμενου κτηρίου» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014-2020». Οι Ερυθρές είναι το Βορειότερο σημείο της Δυτικής Αττικής και το Γυμνάσιο είχε διακόψει τη λειτουργία του από το 2015 λόγω σοβαρών θεμάτων στατικής επάρκειας και επικινδυνότητας.

Η σχετική πράξη εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική 2014- 2020», στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη – Αναβάθμιση Στοχευμένων Υποδομών Εκπαίδευσης» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ). Φορέας Υλοποίησης του έργου είναι η Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.. Το συνολικό κόστος της επιλέξιμης δαπάνης είναι 1.239.000,00 ευρώ.

Η Ένταξη της Πράξης υπεγράφη από τον περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλου, του δημάρχου Μάνδρας Ειδυλλίας Χρ. Στάθη και του προϊστάμενου της διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας Δ. Δρόση, ενώ παρέστησαν ο αντιδήμαρχος Μ. Σακελλάρης, ο πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Α. Μπότσης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ερυθρών Δ. Παγώνης, ο πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Βιλίων Κ. Μακρυνόρης, η δημοτική σύμβουλος Μ. Σακελλάρη και υπηρεσιακά στελέχη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet