Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά σε Βάρης-Κορωπίου
Φωτογραφία: Εθνος / video
Κοινωνία

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά σε Βάρης-Κορωπίου


Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η πυρκαγιά που ξέσπασε χθες (19/6) στη Βάρης-Κορωπίου, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας παρέμειναν όλο το βράδυ στο πεδίο, προκειμένου να ελέγξουν τη φωτιά για τυχόν αναζωπυρώσεις και μικροεστίες.

Στην Βάρης-Κορωπίου μέχρι στιγμής παραμένουν και επιχειρούν 105 πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 27 οχήματα.

Εν τω μεταξύ, πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) προβλέπεται σήμερα για την Περιφέρεια Αττικής και τις περιφερειακές ενότητες Ευβοίας, Βοιωτίας, Λέσβου, Χίου, Κορινθίας, Αργολίδας, Λακωνίας, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (civilprotection.gov.gr). Σε γενική επιφυλακή έχει τεθεί το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής και σε μερική επιφυλακή το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών όλης της υπόλοιπης επικράτειας, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι αυξημένες υπηρεσιακές απαιτήσεις

Πηγή στοιχείων: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet