Περιφέρεια Αττικής: Στο Θέατρο «Κατίνα Παξινού» απονεμήθηκαν τα βραβεία «Λήκυθος»
Πολιτισμός

Περιφέρεια Αττικής: Στο Θέατρο «Κατίνα Παξινού» απονεμήθηκαν τα βραβεία «Λήκυθος»

Σε μία λαμπρή τελετή πραγματοποιήθηκε, παρουσία του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, στο Θέατρο «Κατίνα Παξινού» στο Αττικό Άλσος, η δεύτερη τελετή απονομής των Βραβείων «Λήκυθος», που θεσμοθετήθηκαν πέρυσι από την Περιφέρεια Αττικής.

Πρόκειται για έναν νέο θεσμό, που υλοποιήθηκε μετά από σχετική πρωτοβουλία του Γ. Πατούλη και την ουσιαστική συνδρομή και καθοδήγηση της εντεταλμένης περιφερειακής συμβούλου Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων Μ. Βιδάλη, η οποία και είχε την ευθύνη διοργάνωσης της εκδήλωσης μαζί με το Αυτοτελές Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων της Περιφέρειας.

Στόχος είναι να επιβραβεύονται σε ετήσια βάση από την Περιφέρεια Αττικής εκπρόσωποι από τους χώρους του πολιτισμού, των τεχνών, των επιστημών, του αθλητισμού, της υγείας, της καινοτομίας και της κοινωνικής προσφοράς, οι οποίοι με το έργο τους προωθούν τις ανθρωπιστικές αξίες του Ελληνισμού.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Κ. Τερζάκης. Ο κ. Πατούλης, αφού ευχαρίστησε την κ. Βιδάλη και τα στελέχη του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων για την άρτια διοργάνωση, συνεχάρη όλους τους βραβευθέντες, επισημαίνοντας πως τα βραβεία «Λήκυθος» αποτελούν πλέον έναν θεσμό ο οποίος έχει βρει την πορεία του και την αναγνώρισή του στο χώρο του πολιτισμού, της επιστήμης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet