Σε εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατ. Αττικής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Σε εκδήλωση του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατ. Αττικής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου τριτέκνων Ανατολικής Αττικής «Η ζεστή αγκαλιά».

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία πλήθους κόσμου στο δημαρχείο Αχαρνών, απονεμήθηκαν βραβεία σε παιδιά τρίτεκνων οικογενειών τα οποία κατάφεραν να περάσουν σε πανεπιστημιακές σχολές.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε υγεία και ευημερία σε όλες τις οικογένειες τριτέκνων, επισημαίνοντας ότι η συμβολή τους σε μία χώρα με  σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα, είναι πολύτιμη.

Χαιρετίζοντας την εκδήλωση τόνισε:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει αποδείξει έμπρακτα τη συμβολή της στην αντιμετώπιση του σοβαρότατου δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδος. Η κατάσταση είναι κρίσιμη και δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού.

»Η πολιτεία οφείλει να προστατεύσει τις τρίτεκνες και τις πολύτεκνες οικογένειες και να δρομολογήσει πολιτικές οι οποίες θα ενθαρρύνουν τα νέα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδιά. Απαιτείται συνολική επαγρύπνηση προκειμένου να μην εξελιχθεί η Ελλάδα σε χώρα γερόντων. Σε αυτό το πλαίσιο δεσμεύομαι ότι στην Περιφέρεια Αττικής θα επενδύσουμε σε υποδομές και προγράμματα που θα διευκολύνουν τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, προκειμένου να τις στηρίξουμε ουσιαστικά, αλλά και να δώσουμε κίνητρα στα νέα ζευγάρια να κάνουν παιδιά. Αποτελεί καθήκον και υποχρέωσή μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet