Φάρμακα στους πρόσφυγες στο Πεδίο του Άρεως προσέφερε ο ΙΣΑ
Περιφέρεια Αττικής

Φάρμακα στους πρόσφυγες στο Πεδίο του Άρεως προσέφερε ο ΙΣΑ

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «Αποστολής» ενίσχυσε σήμερα Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 με φάρμακα και υγειονομικό υλικό τους άστεγους – άπορους πρόσφυγες που έχουν συγκεντρωθεί στο Πεδίον του Άρεως.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΙΣΑ «Πρόκειται για μία προσφορά στους συνανθρώπους μας στο πλαίσιο της αναγκαιότητας για την προσήλωση στις πανανθρώπινες αξίες, στην ανάπτυξη του αισθήματος της αλληλοβοήθειας προς αυτούς που δεν έχουν και υποφέρουν, μετανάστες εξαιτίας των προβλημάτων στη χώρα τους».

«Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής ευαισθητοποιείται», σύμφωνα με την ανακοίνωση, «και ανάλογα με τις δυνάμεις του, στέκεται πρόθυμα αρωγός σε κάθε αίτημα και δράση κοινωνικής αλληλεγγύης».

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γιώργος Πατούλης δήλωσε ότι «Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής θα προσφέρει με όλες του τις δυνάμεις και θα συμπαρασταθεί στις ανάγκες των προσφύγων μαζί με τους τοπικούς φορείς. Το τίμημα για εμάς, είναι η έκδηλη ικανοποίηση και η χαρά εκ μέρους των ανθρώπων αυτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet