Δεν ξεκίνησαν… καλά Γεράσιμος Βλάχος και Θανάσης Ανδρίτσος
Πρόσωπα & Πράγματα

Δεν ξεκίνησαν… καλά Γεράσιμος Βλάχος και Θανάσης Ανδρίτσος

Δεν ξεκίνησε με το… δεξί ο νέος εκπρόσωπος των Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή, Θανάσης Ανδρίτσος, στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη σχέση του με τον πρόεδρο του Σώματος.

Οι πρώτες αντιπαραθέσεις του με τον κ. Γεράσιμο Βλάχο προκάλεσαν αρνητική εντύπωση στην αίθουσα συνεδριάσεων και έντονες διαμαρτυρίες εκ μέρους δημοτικών συμβούλων, με κυριότερη αυτή του γραμματέα του Δ.Σ., Γιάννη Μυλωνάκη. Κι αυτό όχι για την ουσία των παρεμβάσεών του, τις οποίες εξάλλου ουδείς μπορεί να κρίνει, αφού απορρέουν από τη διαφορετική ιδεολογική αφετηρία των δύο πλευρών, αλλά από τη στάση του σώματος, τη φρασεολογία και ιδίως την εξαιρετικά υψηλή ένταση φωνής του νέου εκπροσώπου των Φυσάει Κόντρα.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Σώματος έχει δείξει και στο παρελθόν ότι, χωρίς ο ίδιος να χάνει την ψυχραιμία του, μπορεί να «τσιγκλίζει» τους πολιτικούς αντιπάλους του, ωθώντας τους σε έντονες διαμαρτυρίες. Κάτι που έγινε και με τον εκπρόσωπο των Φυσάει Κόντρα, όταν του υποδείκνυε να «ξεχωρίσει τη διαφορά του Δημοτικού Συμβουλίου από τις γενικές συνελεύσεις της παράταξής του».

Το σίγουρο είναι ότι, όπως έχει αποδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν, όταν ανεβαίνουν οι τόνοι και αρχίζουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις, οι μόνοι που χάνουν είναι οι δημότες και τα σημαντικά προβλήματά τους που επιζητούν λύσεις. Κι αυτό πρέπει να γίνει συνείδηση σε κάθε πλευρά, πολύ περισσότερο που μάλλον ορισμένοι φαίνεται να υπερτιμούν τη θετική απήχηση που έχουν αυτές οι «κοκοραμαχίες» στην κοινωνία και… προοπτικά στην κάλπη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet