«Τίτλοι τέλους» για τον Λάμπρο Γκόλια στον Πανερυθραϊκό
Αθλητισμός

«Τίτλοι τέλους» για τον Λάμπρο Γκόλια στον Πανερυθραϊκό

Με μία συγκινητική γραπτή δήλωση ο Λάμπρος Γκόλιας έκλεισε έναν μεγάλο κύκλο στην καριέρα του, αυτόν της πολύτιμης προσφοράς του στην ομάδα του Πανερυθραϊκού.

Μετά από πέντε χρόνια, στα οποία φορούσε τη φανέλα της ομάδας των Βορείων Προαστίων, ο 34χρονος μεσοαμυντικός αποχωρεί από τον Σύλλογο για προσωπικούς λόγους, έχοντας συμβάλει τα μέγιστα στις μεγάλες επιτυχίες του και ιδιαίτερα στην ξεχωριστή περίοδο 2013-2014, οπότε η ομάδα «σάρωσε» σχεδόν όλους τους τίτλους.

Στη σχετική δήλωσή του ο παίκτης αναφέρει:

«Μετά από μία επιτυχημένη πενταετία στην Ερυθραία, φεύγω για καθαρά προσωπικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόουτς Αντώνη Τσιμπάκη για την άψογη και εξαιρετική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που, κόντρα σε όλους και σε όλα, καταφέραμε να γράψουμε ιστορία για την ομάδα. Επίσης, τους διοικητικούς και εξω-διοικητικούς παράγοντες της ομάδας για την άριστη συνεργασία. Και φυσικά, πάνω από όλους, τον πρόεδρο Τόνυ Αχαρονιάν για την υλική και ηθική βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια. Αποτελεί κόσμημα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο! Τον ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα χρόνια που ζήσαμε μαζί.

Αποτελεί τιμή και χαρά για εμένα που ήμουν αρχηγός και έζησα ίσως την πιο μεγάλη στιγμή της ομάδας (πρωτάθλημα, κύπελλο Αθηνών, κύπελλο Ερασιτεχνών, φιναλίστ Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών, φιναλίστ μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική). Δεν λέω ΄αντίο΄, αλλά ΄εις το επανιδείν΄! Ευχαριστώ για όλα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet