Β. Κόκκαλης: Υπάρχουν διαδικασίες κ. Πάντο
Κοινωνία

Β. Κόκκαλης: Υπάρχουν διαδικασίες κ. Πάντο

Με μία λιτή ανακοίνωση, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλης Κόκκαλης, απαντά στην τελευταία ανακοίνωση του προέδρου του Συλλόγου Πολυδρόσου, Παναγιώτη Πάντου (Σύλλ. Πολυδρόσου: Οι μη απαντήσεις για την οδική ασφάλεια των κατοίκων Πολυδρόσου).

Φανταζόμαστε ότι εκ παραδρομής αναφέρεται ότι οι παρεμβάσεις του προέδρου του Συλλόγου Πολυδρόσου γίνονται μέσω συγκεκριμένου ιστοτόπου (ποιος είναι αυτός;), αφού οι παρεμβάσεις του κ. Π. Πάντου γίνονται και μέσω των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Δήμου Αμαρουσίου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου:

Είναι προφανής ο λόγος για τον οποίο δεν θέλετε να αντιληφθείτε τις θέσεις και τις διαδικασίες της δημοτικής Αρχής στις επανειλημμένες απαντήσεις μας.

Είναι φανερό, πλέον, ότι άλλος είναι ο στόχος των επαναλαμβανόμενων ερωτήσεων σας μέσω του ιστότοπου.

Σας επισημαίνουμε, για άλλη μια φορά ότι η δημοτική Αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου μας είναι καθημερινά διαθέσιμες σε κάθε δημότη και σε κάθε εξωραϊστικό σύλλογο, για οποιαδήποτε γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και όχι για παραφιλολογία και για το φαίνεσθαι που από ό,τι φαίνεται σας ενδιαφέρει εσάς περισσότερο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet