Πλούσιες δράσεις από τον Σύλλογο Γυναικών Λυκοβρύσης – Πεύκης
Κοινωνία

Πλούσιες δράσεις από τον Σύλλογο Γυναικών Λυκοβρύσης – Πεύκης

Πλούσιες είναι οι δράσεις που υλοποιεί ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης το φετινό φθινόπωρο.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 ο Σύλλογος πραγματοποίησε ημερήσια φθινοπωρινή εκδρομή στη Θήβα και τη Λειβαδιά, τόπο ηρώων και ημίθεων. Επισκέφθηκαν το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο της Θήβας, τον τάφο του Ευαγγελιστή Λουκά, τη Μονή του Οσίου Λουκά του Ιατρού, γευμάτισαν στο Δίστομο και έκαναν απογευματινή βόλτα στην Κρύα Λειβαδιάς.

Παζάρι Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης - ΠεύκηςΕπόμενη δράση του Συλλόγου θα είναι ένα διήμερο παζάρι για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου.

Το παζάρι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», κάτωθεν του Δημοτικού Θεάτρου Πεύκης (Χρυσ. Σμύρνης, Πεύκη). Οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν παιγνίδια, βιβλία, αξεσουάρ και μπιζού, διακοσμητικά σπιτιού, στολίδια και πολλά άλλα.

Τέλος, το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016 ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης θα πραγματοποιήσει τον 8ο φιλανθρωπικό χορό του στην αίθουσα δεξιώσεων Viewhall. Τα έσοδα του χορού με μορφή δωροεπιταγών θα διανεμηθούν σε οικογένειες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που χρήζουν οικονομικής βοήθειας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet