Ν. Γκαραβέλλας: Παραμένω «στρατιώτης» στην παράταξη της διοίκησης
Πολιτική

Ν. Γκαραβέλλας: Παραμένω «στρατιώτης» στην παράταξη της διοίκησης

Την αντίδραση του αντιδημάρχου Εκπαίδευσης, Κοινωνικής Πολιτικής & Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Νικολάου Γκαραβέλλα, προκάλεσε δημοσίευμα σε αυτοδιοικητικό ιστότοπο, τον οποίο τον έφερε να συμμετέχει σε «ομάδα» της κας Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη, λίγη ώρα αφότου η τελευταία υπέβαλε την παραίτησή της από πρόεδρος του νομικού προσώπου ΠΕΑΠ.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Ν. Γκαραβέλλας χαρακτηρίζει το δημοσίευμα «στοχευμένο» και «ανυπόστατο» και ξεκαθαρίζει ότι παραμένει «στρατιώτης της παράταξης» του νυν δημάρχου Λυκοβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Ν. Γκαραβέλλας επισημαίνει:

Διαβάζοντας με πολύ προσοχή το ανυπόγραφο και «στοχευμένο» κατά τ’ άλλα δημοσίευμα της ιστοσελίδας Aftodioikisi.gr, που αναπαράχθηκε άμεσα, σχετικά με την αναφορά του ονόματός μου και της δήθεν συμμετοχής μου σε «ομάδα» υπό της κας Πατούλη, θα ήθελα να εκφράσω κατ’ αρχήν την έντονη δυσαρέσκειά μου για την εμπλοκή του ονόματός μου, σε ανυπόστατα δημοσιεύματα, τα οποία διαψεύδω με κατηγορηματικό τρόπο.

Θα ήθελα να δηλώσω απερίφραστα την προσήλωσή μου στις αρχές, στις αξίες, αλλά και στις προεκλογικές δεσμεύσεις της δημοτικής μας παράταξης, Η Πόλη της Ζωής μας, με δήμαρχο τον κ. Τάσο Μαυρίδη.

Ενωμένοι και απερίσπαστοι συνεχίζουμε το σπουδαίο και σημαντικό έργο που γίνεται στον Δήμο μας σε όλους τους τομείς, έργο που με αγώνα, κόπο και πολύ δουλειά, έχουμε επιτύχει με συλλογική προσπάθεια.

Προχωράμε δυναμικά προσηλωμένοι στους στόχους μας, με αίσθημα ευθύνης, με εντιμότητα και ειλικρίνεια για το συλλογικό συμφέρον των συμπολιτών μας και μόνο, για το συμφέρον του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Υ.Γ. Με την παραίτηση μου από πρόεδρος του νομικού προσώπου ΚΟΙΠΑΠ δήλωσα ότι παραμένω στρατιώτης της παράταξης.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet