Ταινία μικρού μήκους από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης
Πολιτισμός

Ταινία μικρού μήκους από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου 2017, το θεματικό εργαστήριο δημιουργίας ταινίας μικρού μήκους που διοργάνωσε η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου οι εισηγητές παρουσίασαν στοιχεία από την ιστορία του κινηματογράφου, ενώ ανέλυσαν σχετικά τα εκφραστικά μέσα (πλάνα, γωνίες λήψεις, κινήσεις κάμερας, φακοί), τα εμπλεκόμενα επαγγέλματα, το σενάριο, τα διάφορα στάδια παραγωγής, τη διανομή των ρόλων, το γύρισμα και την τελική επεξεργασία εικόνας και ήχου (μοντάζ-μιξάζ).

Στο τέλος του εργαστηρίου με τη βοήθεια των εισηγητών δημιουργήθηκε ταινία μικρού μήκους με τον τίτλο «Η θέση».

Στο εργαστήριο και την ταινία συμμετείχαν οι: Γεώργιος Τσονωνάς, Εμμανουήλ Πολυκρέτης, Ιωάννα Λεούση, Ασημίνα Μπάτσου, Αλέξανδρος Μαυρογένης, Παύλος Ζαμενόπουλος, Γιώργος Κιτέας, Δημήτριος Φράγκος, Αθηνά Κόκκορη, Στέφανος Γωγής, Ελευθερία Χάρη-Δερμιτζάκη.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης με ανακοίνωσή της εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης για την παραχώρηση της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων «Μανόλης Αναγνωστάκης», καθώς, επίσης, στους εισηγητές – σκηνοθέτες Νίκο Γιαννόπουλο και Γιάννη Βολιώτη και βέβαια σε όσες και όσους συμμετείχαν.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet