Τον προπονητή του Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου συνεχάρη ο δήμαρχος
Αθλητισμός

Τον προπονητή του Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου συνεχάρη ο δήμαρχος

Τα συγχαρητήρια του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, δέχθηκε ο προπονητής του Αθλητικού Συλλόγου Πυγμαχίας Αμαρουσίου, Νίκος Ανδρεάδης, κατά την επίσκεψή του στο δημαρχείο της πόλης για την τιμητική διάκριση που έλαβε ο Σύλλογος από την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (ΕΟΠ) για τις επιτυχίες του το 2016.

Ο κ. Ανδρεάδης παρέλαβε από την ΕΟΠ τιμητική πλακέτα για τις διακρίσεις του Συλλόγου ως πρωταθλητής και πολυνίκης πανελληνίου πρωταθλήματος νέων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, μαζί με τα θερμά του συγχαρητήρια στον προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου Πυγμαχίας για τις διακρίσεις που έφερε στην πόλη, ευχήθηκε στους αθλητές και το Διοικητικό Συμβούλιο καλή επιτυχία και τη νέα χρονιά, υπογραμμίζοντας, όπως είπε, την αμέριστη υποστήριξή του στην προσπάθειά τους.

Ο κ. Ν. Ανδρεάδης ευχαρίστησε τον κ. Γ. Πατούλη εκ μέρους του Δ.Σ. και του προέδρου του Συλλόγου, Δημήτρη Φαγογένη, για τη στήριξη στο έργο τους, καθώς και για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου «Σπύρος Λούης», για τη διεξαγωγή στο Μαρούσι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και των Αγώνων μεταξύ των Συλλόγων (Κύπελλο Πόλεων «Αμαρύσια»).

«Ο Σύλλογος λειτουργεί τρία χρόνια και στο διάστημα αυτό έφθασε στην 5η θέση κατάταξης στη γενική βαθμολογία με ένα πρωτάθλημα λιγότερο και φιλοδοξεί να φθάσει στην 1η θέση κατάταξης, πάντα με τη στήριξη του δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη», σημείωσε ο κ. Ν. Ανδρεάδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet