Κυπελλούχος 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Κηφισιά
Αθλητισμός

Κυπελλούχος 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής η Κηφισιά

Κυπελλούχος 4ου ομίλου η Κηφισιά, που νίκησε κατά κράτος τον Ατσαλένιο με 3-0 σκορ. Τα γκολ πέτυχαν οι Σουλελές στο 6′, Σάμιος στο 47′ και Ρέντζης στο 72′.

Ο coach Μαυρομάτης παρέταξε την ομάδα με τον Καλδέλη κάτω από τα γκολπόστ και τετράδα άμυνας τους Χαλκιά, Καρακώστα, Μεταλλινό και Έσλερ. Στη μεσαία γραμμή τους Τεγούση και Σάμιο ως αμυντικούς χαφ και ακραίους τους Μουσταφίδη και Ρέντζη. Λίγο πιο μπροστά κινούταν ο Σουλελές ως δεκάρι και μοναδικός προωθημένος ο Κυριαζής.

Έναρξη του ματς και πρώτη υποψία φάσης για του κρητικούς με τον Σακλαμάκη (1′) να μην προλαβαίνει να σουτάρει.  Λίγο αργότερα έχουμε το πρώτο τέρμα για την ομάδα των Βορείων Προαστίων, με ωραία εναλλαγή μπάλας και τον Χαλκιά να κάνει σέντρα σουτ από δεξιά, τον πορτιέρο του Ατσαλένιου να μην καταφέρει να μπλοκάρει και ο επερχόμενος Σουλελές να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Η Κηφισιά είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή μπάλας σε όλο σχεδόν το ημίχρονο. Ο Ατσαλένιος απείλησε μόνο με κάποια μακρινά σουτ εκτός περιοχής, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Σάμιος και ο Σουλελές στο 25′ δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν το πολύ ωραίο κόψιμο του Έσλερ από αριστερά. Άλλη μία φάση από κόρνερ για την ομάδα της Κηφισιάς, με τον Μεταλλινό να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το τέρμα του Ματαλλιωτάκη.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με γκολ όπως και το πρώτο… Ο Σάμιος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, μετά από ασίστ του Ρέντζη και με ωραίο πλασέ στην κίνηση έγραψε το 2-0. Οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να μπουν στο παιχνίδι. Ο Σπηλιωτάκης σε τετ α τετ που είχε στο 62′ δεν κατάφερε να αυξήσει το δείκτη του σκορ, κάτι που έκανε όμως λίγο αργότερα ο Ρέντζης στο 72′, με ένα μαγικό δεξί σουτ με εξωτερικό φάλτσο από το ύψος της περιοχής.

Επόμενο και πολύ κρίσιμο ματς για την Κηφισιά αυτό του Σαββάτου απέναντι στη Ρόδο στο Ζηρίνειο.

 

Κηφισιά: Καλδέλης, Χαλκιάς, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Μουσταφίδης (Γεωργόπουλος 81′), Σάμιος, Κυριαζής (Ταμπάκης 77′), Σουλελές (Σπηλιωτάκης 55′) και Ρέντζης.

Ατσαλένιος: Ματαλλιωτάκης, Βρετός, Παπαδομιχελάκης (Λυδάκης 86′), Χαρίτος, Αραβιάκης, Πετράς, Σακλαμάκης, Σταθόγλου, Αμπτουραχμάνι (Ντραγκότι 80′), Μπουτσάκης (Γιαννόπουλος 68′), Τριανταφύλλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet