Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Φ.Ο. Βριλησσίων

0
180 Προβολές

«Για όσες οικογένειες αναρωτιούνται αν το παιδί τους μπορεί να ξεκινήσει οργανωμένη αθλητική δραστηριότητα σε κάποιο σύλλογο αυτή την περίοδο, η απάντηση είναι άκρως θετική. Είναι ίσως από τις πλέον κατάλληλες περιόδους, αφού δεν υπάρχει ο φόρτος των αγωνιστικών υποχρεώσεων και έτσι όλο το προπονητικό τιμ δίνει περισσότερη έμφαση στις ακαδημίες και στη βελτίωση των ατομικών δεξιοτήτων των παιδιών».

Με αυτή την «εισαγωγή» η ακαδημία του Φ.Ο. Βριλησσίων απευθύνει κάλεσμα στις ενδιαφερόμενες οικογένειες να εγγράψουν τα παιδιά τους στις ακαδημίες του. Ειδικά για κορίτσια γεννημένα από το 2009 ως και το 2011, καθώς και για τα αγόρια που είναι γεννημένα ως και το 2007, και θα εγγραφούν για πρώτη φορά, η συμμετοχή για μέχρι και τον Ιούνιο  θα είναι δωρεάν σημειώνει ο Σύλλογος.

Παράλληλα, στόχος του -όπως αναφέρει- είναι από τη νέα αγωνιστική περίοδο να δημιουργήσει και αγωνιστική ομάδα αγοριών. Για τον λόγο αυτό, ο Φ.Ο. Βριλησσίων απευθύνει πρόσκληση σε παιδιά των τάξεων Ε’ Δημοτικού ως και Α’ Γυμνασίου προκειμένου να ξεκινήσουν προπονήσεις στο σύλλογο. Ειδικά για τα αγόρια αυτής της ηλικίας θα επιλεγούν, ανάλογα με τη ζήτηση, προπονητικές μονάδες μεταξύ  Δευτέρας, Τετάρτης, Πέμπτης, Σαββάτου και Κυριακής (2 με 3 προπονήσεις).

Για όλα τα παραπάνω οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας ή τηλεφωνώντας στο 6945 756869.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up