«ΞΑ ΜΟΥ» & «Ο γιατρός έχει τρεχάματα» στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου
Πολιτισμός

«ΞΑ ΜΟΥ» & «Ο γιατρός έχει τρεχάματα» στον Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου

Οι ταινίες «ΞΑ ΜΟΥ» και «Ο γιατρός έχει τρεχάματα» προβάλλονται στον θερινό Δημοτικό Κινηματογράφο Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος».

«ΞΑ ΜΟΥ»

Από την Πέμπτη 22 έως και τη Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 στις 20:45.

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης, δραματικής ελληνικής ταινίας, παραγωγής έτους 2016 και διάρκειας 90΄, υπογράφει η Κλειώ Φανουράκη, και παίζουν οι ηθοποιοί Γιώργος Χωραφάς, Λευτέρης Ελευθερίου, Σοφία Χιλλ, Άννα Φόνσου, Ζωή Χωραφά, Τατιάνα Καλαντζή, Νίκος Μπουσδούκος, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μάνος Πετράκης, κ.ά.

Η απάντηση του Τζώνη στην ξαφνική απόλυσή του από διευθυντής ξενοδοχείου, μέσα στην οικονομική κρίση, είναι το να φτιάξει κι αυτός το δικό του σπήλαιο. Από τη γυναίκα και τα παιδιά του όμως ως τους τυχαίους συνοδοιπόρους του στην Κρήτη θα παρακινηθεί σε ανοίκεια, απρόοπτα και αναζωογονητικά βιώματα κοντά στη γη και τη φύση που ίσως τον φέρουν αντιμέτωπο με την ίδια τη δύναμη και τη θέληση του εαυτού του, με την «εξά» του και με όλα όσα υπάρχουν γύρω μας και δεν τα βλέπουμε.

«Ο γιατρός έχει τρεχάματα»

Από την Πέμπτη 22 έως και τη Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 στις 22:45 και από τη Δευτέρα 26 έως και την Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 20:45 και στις 22:45.

Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης κωμωδίας, ιταλικής παραγωγής έτους 2017 και διάρκειας 100΄, υπογράφει ο Φρανσέσκο Αμάτο, και πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Τόνι Σερβίλο, Λούκα Μαρινέλι, Βερόνικα Ετσέγκουι.

Ο Ελία Βενέτσια είναι ένας Ιταλοεβραίος ψυχαναλυτής που ζει στο διπλανό διαμέρισμα από την εν διαστάσει σύζυγό του. Τίποτα δεν αλλάζει την τακτοποιημένη ρουτίνα του, μέχρι που ο γιατρός τού επιβάλλει να αρχίσει να γυμνάζεται. Η γνωριμία του με την Κλαούντια, μια έξω καρδιά νεαρή personal trainer, θα φέρει τα πάνω κάτω στην άνοστη ζωή του.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet