Με μεγάλη γιορτή ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος της Δημιουργικής Απασχόλησης
Κοινωνία

Με μεγάλη γιορτή ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος της Δημιουργικής Απασχόλησης

Με μεγάλη γιορτή, που πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα και την οποία χάρηκαν μικροί και μεγάλοι, ολοκληρώθηκε η 1η περίοδος του προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, η οποία ολοκληρώθηκε, όπως ενημερώνει ο Δήμος, με επιτυχία.

Το πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης 2017 βρίσκεται σε εξέλιξη, και συγκεκριμένα στη δεύτερή του περίοδο, απασχολώντας, όπως τονίζει ο Δήμος, με τον καλύτερο δυνατό και γόνιμο τρόπο τα παιδιά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7:30 το πρωί έως τις 4 νωρίς το απόγευμα. Η δεύτερη περίοδος του προγράμματος ολοκληρώνεται την Παρασκευή 28 Ιουλίου στο 3ο Δημοτικό Πεύκης, όπως και η πρώτη, ενώ η τρίτη ξεκινά τη Δευτέρα 21 Αυγούστου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται, όπως ενημερώνει ο Δήμος, στα ακόλουθα ποσά:

  • Για δημότες: 35 ευρώ ανά εβδομάδα.
  • Για κατοίκους: 40 ευρώ ανά εβδομάδα.
  • Για τους συμμετέχοντες εκτός Δήμου: 48 ευρώ ανά εβδομάδα.

Για την εγγραφή παιδιών για την τρίτη περίοδο του Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης 2017 στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης οι γονείς ή κηδεμόνες μπορούν να προσέρχονται στον χώρο όπου και λειτουργεί το πρόγραμμα, στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης (Κορίνθου & Καλύμνου). Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την κα Αμαλία Αλαφογιάννη, καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 6942 656467.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet