Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Έλεγχο σε όλα τα μεγάλα δένδρα της πόλης ζητεί ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

0
240 Προβολές

Πεύκο 90 ετών έπεσε μέσα στο προαύλιο του Α΄ Γυμνασίου Πεύκης, όπως μας ενημερώνει σε ανακοίνωσή του, η παράταξη Συμμαχία Πολιτών, με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, ο οποίος ζητεί να γίνει έλεγχος σε όλα τα μεγάλα δένδρα.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Ευτυχώς που έχουν κλείσει τα σχολεία και δεν υπήρχαν μαθητές στο προαύλιο του Α΄ Γυμνασίου Πεύκης. Έτσι δεν κινδύνευσε κανένας από την πτώση, χτες το πρωί, ενός μεγάλου πεύκου που βρισκόταν μέσα στο προαύλιο του Α΄ Γυμνασίου της Πεύκης.

Οι κηπουροί του Δήμου που έσπευσαν να καθαρίσουν τον χώρο υπολόγισαν την ηλικία του δένδρου γύρω στα 90 χρόνια. «Ήταν από τα πιο παλιά και τα πιο μεγάλα της πόλη μας» είπαν στον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, πρώην δήμαρχο Πεύκης και επικεφαλής της μεγαλύτερης δημοτικής παράταξης της αντιπολίτευσης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, που έσπευσε επί τόπου.

«Η ασυνήθιστη πτώση μεγάλων δένδρων της πόλης, ακόμα και όταν δεν πνέουν δυνατοί άνεμοι, θεωρώ ότι πρέπει να μας προβληματίσει όλους και ιδίως τη δημοτική Αρχή. Προτείνουμε στη δημοτική Αρχή να οργανώσει συνεργείο από ειδικούς που θα ελέγξει τα επικίνδυνα δένδρα σε όλη την πόλη. Ιδιαιτέρως να δοθεί βάρος σε σχολεία, παιδικές χαρές κι όπου αλλού κριθεί. Χωρίς οποιαδήποτε αντιπολιτευτική διάθεση ζητούμε από τον δήμαρχο να μην αμελήσει (και) αυτό τον έλεγχο, γιατί το θέμα είναι σοβαρό» τόνισε σε δηλώσεις του ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up