Α.Ε. Κηφισιά: Ανανέωσε ο Χ. Ρέντζης, «αποχαιρέτισε» ο Γ. Χαϊκάλης
Αθλητισμός

Α.Ε. Κηφισιά: Ανανέωσε ο Χ. Ρέντζης, «αποχαιρέτισε» ο Γ. Χαϊκάλης

Μετά από δύο χρόνια «υγιούς και εξαιρετικής συνεργασίας», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης της Α.Ε. Κηφισιάς, ο Γεράσιμος Χαϊκάλης αποχωρεί από την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Ο αθλητής στον πρώτο χρόνο της συνεργασίας του με την ομάδα αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ και τον δεύτερο κατάφερε και ξεπέρασε σύντομα τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του και βοήθησε άμεσα με τα γκολ και τις συμμετοχές του την Κηφισιά να πετύχει τον στόχο της παραμονής.

«Η προσωπικότητά του ως άνθρωπος, αλλά και ως ποδοσφαιριστής, ξεχώρισε πολύ γρήγορα μέσα στην ομάδα και όλοι κατάλαβαν την ποιότητα που έχει ως χαρακτήρας» τονίζει ο σύλλογος και προσθέτει:

«Γεράσιμε, στην Κηφισιά απέκτησες μόνο φίλους και η πόρτα της ομάδας μας θα είναι πάντα ανοικτή, με χαρά, για προσμονή για σένα. Από καρδιάς να σου ευχηθούμε σύσσωμοι, η διοίκηση, ο φίλαθλος κόσμος και το τεχνικό επιτελείο και το προσωπικό της Α.Ε. Κηφισιάς, καλή σταδιοδρομία με οτιδήποτε και αν ασχοληθείς, αθλητικό, επαγγελματικό και κυρίως οικογενειακό». 

Εν τω μεταξύ, η Α.Ε. Κηφισιάς ανακοίνωση την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χάρη Ρέντζη.

Την περσινή περίοδο ο Χάρης πραγματοποίησε σπουδαία χρονιά και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet