Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018

Αγιασμός στον ανακαινισμένο Παιδικό Σταθμό «Νέλλη Κοκκορίνου» στην Κηφισιά

0
102 Προβολές

Ολοκληρώθηκαν προσφάτως οι εργασίες ανακαίνισης του Παιδικού Σταθμού «Νέλλης Κοκκορίνου» του Δήμου Κηφισιάς μέσω του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας «Σταθμοί Χαράς», που υλοποιεί η ΙΚΕΑ του Ομίλου «Φουρλή». Με τη συμβολή της εταιρείας δημιουργήθηκε ένα χαρούμενο και λειτουργικό περιβάλλον με νεοεξοπλισμένους χώρους που καλύπτουν τις ανάγκες των μικρών παιδιών.

Ευκαιρία να ευχαριστήσει ο Δήμος τον Όμιλο Φουρλή για την προσφορά του αποτέλεσε η τελετή Αγιασμού για τη νέα σχολική χρονιά που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017.

Στην τελετή του αγιασμού παρέστη η υπεύθυνη Κοινωνικής Υπευθυνότητας του Ομίλου Φουρλή, Λήδα Φουρλή, καθώς και υπεύθυνοι του προγράμματος «Σταθμοί χαράς» – ΙΚΕΑ. Ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ευχαρίστησε το κατάστημα ΙΚΕΑ και προσωπικά την κα Φουρλή για τη γενναιόδωρη προσφορά τους στον παιδικό σταθμό της Κηφισιάς και  απένειμε τιμητική πλακέτα.

Συγκινητική ήταν η στιγμή όπου τα παιδάκια του σταθμού έδωσαν στην κα Φουρλή ένα δώρο – έκπληξη που ετοίμασαν, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, με πολλή αγάπη.

Στον αγιασμό του Σταθμού παρέστησαν, επίσης, ο εντεταλμένος σύμβουλος των Παιδικών Σταθμών, Γιάννης Παντελεάκης, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Βαγγέλης Αυλήτης και Παναγιώτης Ραυτόπουλος, η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών, Σμαράγδα Πετρίδου και ο προϊστάμενος Γιάννης Κασιμάτης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up