Ο Φαίδων Γεωργίτσης αναλαμβάνει τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Ο Φαίδων Γεωργίτσης αναλαμβάνει τη Θεατρική Ομάδα του Δήμου Αμαρουσίου

Στην καλλιτεχνική οικογένεια του Δήμου Αμαρουσίου καλωσόρισε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, τον μεγάλο ηθοποιό – θιασάρχη και σκηνοθέτη Φαίδωνα Γεωργίτση, ο οποίος αναλαμβάνει τη Θεατρική Ομάδα και το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου εγκαινιάζοντας μία νέα περίοδο θεατρικής δημιουργίας.

«Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Αμαρουσίου έναν αξιόλογο άνθρωπο της Τέχνης, έναν εκπρόσωπο της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου και σημαντικό θιασάρχη και θεατράνθρωπο. Θέλουμε κοντά μας ανθρώπους με διάθεση δημιουργίας και προσφοράς και ο Φαίδωνας Γεωργίτσης είναι ένας από αυτούς. Δεν ξεχνούμε και όσους δημιουργούς έχουν συνεργαστεί με τον Δήμο μας, τους οποίους τιμούμε και ευχαριστούμε για την προσφορά τους» ανέφερε ο κ. Γ. Πατούλης κατά την παρουσίαση του ηθοποιού στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη του Δήμου.

Ο ηθοποιός Φαίδωνας Γεωργίτσης ευχαρίστησε τον δήμαρχο για τη συνεργασία και ανέφερε: «Έχω μεγάλα όνειρα. Ελπίζω να παρασύρω τους συμμετέχοντες στη δημιουργία. Θέλω να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι σε έναν Δήμο τόσο δημιουργικό».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκος Πέππας, μίλησε με εγκωμιαστικά λόγια για τον σπουδαίο και αγαπημένο Έλληνα ηθοποιό που με την παρουσία του θα αναβαθμίσει σημαντικά τη θεατρική αγωγή του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον προκάτοχό του ηθοποιό και σκηνοθέτη Αντώνη Περπινιά, για το έργο που μέχρι πρόσφατα επιτέλεσε με ήθος, σεβασμό για το θέατρο και δημιουργικότητα, αλλά και για την άριστη συνεργασία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet