Αφιέρωμα στο άθλημα του Βόλεϊ από τον ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ
Αθλητισμός

Αφιέρωμα στο άθλημα του Βόλεϊ από τον ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ

Ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης και ο ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΣ διοργάνωσαν το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου από την Εθνική Ομάδα Βόλεϊ Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Γάνδη το 1987 και της συμμετοχής για πρώτη φορά της ομάδας Βόλεϊ Ανδρών του ΦΟΙΒΟΥ στην Α2 Εθνική κατηγορία, εκδήλωση με τίτλο «Να γνωρίζουν οι νέοι να θυμούνται οι παλιοί».

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παρουσίαση στιγμιότυπων των αγώνων, βράβευση των αθλητών της θρυλικής Εθνικής Ομάδας του 1987 και φιλικό αγώνα μεταξύ της ομάδας ανδρών του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΥ και των παλαίμαχων αθλητών.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, στον χαιρετισμό του δήλωσε ότι «ως διά βίου αθλητής στηρίζει τον αθλητισμό» και έδωσε συγχαρητήρια για τη διοργάνωση, τονίζοντας ότι «το πνεύμα του αθλητισμού αναπτύσσεται μέσα από τους Συλλόγους και τα Σωματεία με ιδιαίτερη επιτυχία για τον Δήμο μας».

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης, Βασίλης Λάζος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet