Έργα ανάπλασης και βελτίωσης  ηλεκτροφωτισμού στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών
Κοινωνία

Έργα ανάπλασης και βελτίωσης ηλεκτροφωτισμού στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών

Έχοντας καταγράψει σε όλες τις γωνιές του Αμαρουσίου τις ανάγκες για αναβάθμιση και ενίσχυση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, όπου έχουν εντοπιστεί κενά, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, συνεχίζουν τις παρεμβάσεις, όπως γίνεται με τα έργα στη γειτονιά των Εργατικών Κατοικιών. Σε εξέλιξη βρίσκονται και έργα βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων, αλλά και εξωραϊσμού της εικόνας της συνοικίας.

Συγκεκριμένα, μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου δικτύου ηλεκτροφωτισμού, με νέο δίκτυο υψηλής ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας.

Παράλληλα, έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αντικατάστασης των πλακοστρώσεων εντός της συνοικίας, στο πλαίσιο των έργων ανάπλασης που έχουν προγραμματιστεί. Σε πρώτη φάση έχουν αλλαχθεί περισσότερες από χίλιες πλάκες, ενώ τα συνεργεία του Δήμου συνεχίζουν τις εργασίες για τη βελτίωση της προσβασιμότητας.

Με την ευκαιρία των έργων στις Εργατικές Κατοικίες, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, δήλωσε: «Είμαστε κοντά στους κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών, δεν τους ξεχνούμε, παρά προσπερνώντας τους όποιους σκοπέλους, μεριμνούμε για τη βελτίωση της όψης, της ασφάλειας και της λειτουργικότητας της γειτονιάς τους. Θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμη δίοδο για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet