Μήνυση κατά Πολάκη από την ΠΟΕΔΗΝ για τη χολέρα
Κοινωνία

Μήνυση κατά Πολάκη από την ΠΟΕΔΗΝ για τη χολέρα

«Θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κου Πολάκη για τις ύβρεις που εκστόμιζε κατά της ΠΟΕΔΗΝ και του πρόεδρου της. Ελπίζουμε να μην ξανακρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία!!! Τσάμπα μάγκας!!!», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία.

Εκπρόσωποι της ΠΟΕΔΗΝ επισημαίνουν στην ίδια ανακοίνωση ότι «την Τρίτη 24/10/2017 στις 9 π.μ. στο κτίριο 16 την πρώην Σχολή Ευελπίδων θα καταθέσουμε όλα τα στοιχεία που διαθέτουμε στον Πρόεδρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκειμένου να διευκολύνουμε στην έρευνα για να διαπιστωθεί η ολιγωρία που επέδειξαν σε ένα τόσο μείζον ζήτημα για τη Δημόσια Υγεία.

»Θα ζητήσουμε με εντολή Εισαγγελέα να διαταχθεί ο εργαστηριακός επανέλεγχος των πέντε δειγμάτων (πλακάκια) της 5ης Οκτωβρίου που φυλάσσονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου “Έλενας Βενιζέλου” και στα οποία διαπιστώθηκε το δονάκιο της χολέρας», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Ηλίας Ζαγοραίος, έχει διατάξει τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet