Προληπτικός έλεγχος λόγου & κινητικότητας σε παιδιά σχολείων Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Προληπτικός έλεγχος λόγου & κινητικότητας σε παιδιά σχολείων Δήμου Αμαρουσίου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εργοθεραπείας στις 27 Οκτωβρίου, ο Δήμος Αμαρουσίου διοργανώνει δωρεάν προληπτικό έλεγχο με αξιολογήσεις – screening λόγου, ομιλίας και κινητικών δυσκολιών για πιθανή ανάγκη λογοθεραπείας και εργοθεραπείας.

Τον συντονισμό για τις αξιολογήσεις που αφορούν σε προνήπια, νήπια και παιδιά της Α΄ Δημοτικού έχουν οι διευθύνσεις των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς, που έχουν ήδη ενημερωθεί προσωπικά μέσω σχετικής επιστολής του Δήμου, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση του σχολείου μέχρι την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου προκειμένου να καθοριστεί το ραντεβού.

Την εξέταση θα πραγματοποιούν, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αμαρουσίου, έγκριτοι επιστήμονες στο δημαρχείο της πόλης την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017 από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017 από τις 9:00 έως τις 16:00. Θα ακολουθεί ενημέρωση των γονέων και στην περίπτωση που κρίνεται απαραίτητη η περαιτέρω αξιολόγηση θα παρέχεται ενημέρωση για τους φορείς όπου μπορούν να απευθύνονται.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet