Μουσικοθεατρικές βραδιές Νοεμβρίου στο Μαρούσι
Πολιτισμός

Μουσικοθεατρικές βραδιές Νοεμβρίου στο Μαρούσι

Φθινοπωρινό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του θεάτρου και της μουσικής υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό οι Μουσικοθεατρικές Βραδιές Νοεμβρίου στο Μαρούσι, μέσα από τις δημιουργίες και τις ερμηνείες σπουδαίων εκπροσώπων της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Με επίκεντρο το Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής, από τις 3 έως τις 22 Νοεμβρίου 2017, αγαπημένοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο Κώστας Βουτσάς, η Ελένη Φιλίνη, θα είναι κοντά μας για να συντροφεύσουν ευχάριστα τα βράδια μας και να μας προκαλέσουν αβίαστα το γέλιο.

Oι Μουσικοθεατρικές Βραδιές Νοεμβρίου περιλαμβάνουν θεατρικές και μουσικοθεατρικές παραστάσεις επενδυμένες με μελωδίες σπουδαίων δημιουργών, αλλά και δύο ξεχωριστές παραστάσεις για μικρά αλλά και… μεγάλα παιδιά. Οι βραδιές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Κέντρου Κεραμικής (Λ. Κηφισίας 207, Μαρούσι).

Ειδικότερα θα παρουσιασθούν οι παραστάσεις:

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017, ώρα 20:30

«Ο Ζαν Κοκτώ συναντά τον Λουδοβίκο των Ανωγείων». Η παράσταση έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017, ώρα 19:00

«Ο Κρυμμένος Θησαυρός». Είσοδος δωρεάν.

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017, ώρα 20:30

«Διαβόλου Κάλτσα». Είσοδος δωρεάν.

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017, ώρα 19:00

«Ο Καραγκιόζης και η Ειρήνη Εναντίον του Πολέμου». Είσοδος δωρεάν.

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017, ώρα: 20:30

«Καλησπέρα Όνειρο». Είσοδος δωρεάν.

Προσκαλώντας τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:

«Η Τέχνη στο Μαρούσι βρίσκεται πάντοτε σε κεντρική θέση. Επιδιώκουμε τη μέθεξη μέσα από την καλλιτεχνική δημιουργία, μέσα από την καλλιτεχνική παιδεία. Θέλουμε τους δημότες μας να συμμετέχουν στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, να βάζουν την τέχνη στη ζωή τους, τους νέους μας να παιδεύονται καλλιτεχνικά, να ενσωματώνουν τη φιλοτεχνία και την καλλιτεχνική παιδαγωγία στη ζωή τους.

»Στην κατεύθυνση αυτή συγκεντρώνονται όλες οι προσπάθειες μας στον τομέα του Πολιτισμού. Καλλιτεχνικά φεστιβάλ, πολιτιστικές εκδηλώσεις, πρωτοποριακά προγράμματα θεατρικής αγωγής και χορωδιακών συναντήσεων στα σχολεία της πόλης μας, συνεργασίες με σημαντικές μορφές της ελληνικής τέχνης, συνθέτουν το πολιτιστικό “γίγνεσθαι” της πόλης μας.

»Οι εκδηλώσεις Τέχνης του Νοεμβρίου εντάσσονται σε αυτό το κάδρο.

»Σας περιμένουμε για να τις πλαισιώσετε».

Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet