Ο Δήμος Κηφισιάς τίμησε τους εθελοντές της περιήγησης στα αρχοντικά της πόλης
Πολιτισμός

Ο Δήμος Κηφισιάς τίμησε τους εθελοντές της περιήγησης στα αρχοντικά της πόλης

Ο Δήμος Κηφισιάς τίμησε τους εθελοντές οι οποίοι συνέβαλαν, με την προσφορά τους, στην επιτυχία της περιήγησης στα αρχοντικά της Κηφισιάς, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου στην πόλη.

Σε μια λιτή εκδήλωση, στο ευχάριστο περιβάλλον του Εντευκτηρίου της Εκάλης, την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, και στον απόηχο της μεγάλης επιτυχίας της εκδήλωσης «Ξαναζούν τα αρχοντικά της Κηφισιάς», οι εθελοντές είχαν την ευκαιρία ν’ ανταλλάξουν προτάσεις και σκέψεις για τον επόμενο περίπατο με την αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Τουρισμού και Εθελοντισμού, Ζέτη Κασιμάτη, αλλά και την Οργανωτική Επιτροπή.

Ως ελάχιστη αναγνώριση της προσφορά τους, ο Δήμος Κηφισιάς απένειμε στους  εθελοντές αναμνηστικά πιστοποιητικά συμμετοχής, για να θυμούνται τις όμορφες στιγμές στα αρχοντικά, που άφησαν ανεξίτηλα το δικό τους στίγμα στην ιστορία.

Στο πλαίσιο των διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Κηφισιάς, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά), ομιλία με θέμα «Στα αρχοντικά της Κηφισιάς: ο απόηχος μιας διαδρομής», από τον  αρχιτέκτονα, δημοτικό σύμβουλο Κηφισιάς Πάνο Ραυτόπουλο και την αρχαιολόγο – μουσειολόγο Αθηνά Χιώτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet