Συμπολιτεία: Λαϊκιστής, δημαγωγός και κατώτερος των περιστάσεων ο κ. Στεργίου
Ποιότητα Ζωής

Συμπολιτεία: Λαϊκιστής, δημαγωγός και κατώτερος των περιστάσεων ο κ. Στεργίου

Στην απάντηση του Δήμου Πεντέλης προς τη Συμπολιτεία σχετικά με το γήπεδο της Ν. Πεντέλης ανταπαντά η δημοτική παράταξη της μείζονος μειοψηφίας, με νέα ανακοίνωσή της, στην οποία κι αναφέρει τα εξής:

Λαϊκιστής, δημαγωγός και κατώτερος των περιστάσεων ο κ. Στεργίου.

Απαντώντας στο δημοσίευμα μας σχετικά με την αδειοδότηση εργασιών μικρής κλίμακας στο γήπεδο της Νέας Πεντέλης, στην περιοχή του Προφήτου Ηλία, συνεχίζει με την τακτική που εδώ και 7 χρόνια τον διακρίνει, αφ’ ενός να συκοφαντεί και να λασπολογεί τους αντιπάλους του και αφ’ ετέρου να συνεχίζει να κοροϊδεύει τους συμπολίτες μας στη Νέα Πεντέλη, αντί να ακουμπήσει σωστά στο πρόβλημα.

.

Μας είναι δε αδιάφορο να γινόμαστε κουραστικοί στον κ. Στεργίου. Του λέμε ότι στο εξής θα γίνουμε ακόμα περισσότερο κουραστικοί και τον συμβουλεύουμε ότι αν δεν αντέχει την κούραση, ας πάει στο σπίτι του.

Σχετικά με την ουσία του θέματος:

Καλούμε τον κ. Στεργίου να μας ονοματίσει μια ολοκληρωμένη πολεοδομική παρέμβαση που έχει κάνει στα 7 χρόνια της θητείας του. Εμείς ψάξαμε αρκετά και δεν βρήκαμε τίποτε, παρά μόνο ανούσιες επιστολές, προκειμένου να δικαιολογήσουν την απραξία του.

Ο δήμαρχος κ. Στεργίου, για τους δικούς του προφανείς λόγους, επέλεξε τον ανορθόδοξο δρόμο της τροποποίησης του Σχεδίου Πόλης ως πρώτο βήμα της αδειοδότησης μικρής κλίμακας εργασιών που απαιτούνται στο γήπεδο. Διαδικασία που διακόπηκε μετά το υπ’ αριθ. Α.Π.ΥΠΕΝ/ΔΤΟΠΕΦ/21773/267/24-10-2017 έγγραφο του ΥΠΕΝ, το οποίο καθορίζει ότι «ο χώρος του λόφου Προφ. Ηλία ευρίσκεται εκτός εγκεκριμένου ρυμοτομικού Σχεδίου». Επομένως η απόφαση του Δ.Σ. για τροποποίηση, που επικαλείται ο κ. Στεργίου, καθίσταται άνευ αντικειμένου.

Το ότι ο κ. Στεργίου αμφισβητεί την ορθότητα του εγγράφου της κατά τον Νόμο αρμόδιας για το θέμα Υπηρεσίας του Υπουργείου, δεν αλλάζει την πραγματική ισχύουσα κατάσταση, πράγμα που γνωρίζει και απλώς, για άλλη μια φορά, ψεύδεται και κοροϊδεύει τους συμπολίτες μας.

Η αναφορά του για ίδια ή παρόμοια θέματα σε άλλες εκτάσεις και η πιθανή ενασχόλησή του με αυτές, μας προβληματίζει και μας βάζει σε σκέψεις.

Όσον αφορά στην αναφορά του στον Ν. 690/48 (ένταξη περιοχών Συνεταιρισμών στο Σχέδιο Πόλης), για τη συγκεκριμένη περίπτωση στην περιοχή του Προφ. Ηλία, που ισχυρίζεται ότι δεν υποχρεώνει τον Δήμο σε οποιαδήποτε είδους αποζημίωση  απαλλοτριούμενων ιδιοκτησιών εντός αυτού, τον καλούμε να διαβάσει το άρθρο 17 του Συντάγματος.  Επίσης, να θυμηθεί το ποσό των 360.000 ευρώ που πλήρωσε ο Δήμος Πεντέλης,  για μία μόνο εκ των ιδιοκτησιών στην πλατεία 25ης Μαρτίου, του Σχεδίου Πόλης του Συνεταιρισμού Νέας Πεντέλης.

Σε ό,τι αφορά τη λασπολογία του για την προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Μελισσίων, κάθε φορά που ο κ. Στεργίου θα λέει ψέματα και θα συκοφαντεί, θα του θυμίζουμε την εισαγγελική διαπίστωση ότι η διοίκηση του Μανώλη Γραφάκου στα Μελίσσια υπήρξε κατά τα πεπραγμένα της «συνετής και επωφελής για τη δημόσια διοικητική και οικονομική διαχείριση».

Του θυμίζουμε μάλιστα ότι έκανε έργα ύψους 22 εκατ. ευρώ σε διάστημα μόνο τεσσάρων ετών. Του θυμίζουμε επίσης ότι στελέχη της ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ υπήρξαν μέλη και της διοίκησης Μητρόπουλου, η οποία έκανε σημαντικότατο έργο στην πόλη, τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και σε πολεοδομικά ζητήματα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet