Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση στο φετινό «Let’s do it Greece» στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού
Ποιότητα Ζωής

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση στο φετινό «Let’s do it Greece» στον Δήμο Παπάγου – Χολαργού

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου – Χολαργού στο φετινό «Let’s do it Greece» που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη αναφέρει: «Η καθαριότητα και ο σεβασμός στο περιβάλλον δείχνουν διάθεση για ζωή, αγωγή, πρόοδο, προσδίδουν ουσιαστική αξία σε μία περιοχή. Είναι δείγμα πολιτισμού, γιατί απλούστατα, οτιδήποτε μας περιβάλλει είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει. Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου –  Χολαργού, συνεπής σε αυτές τις  απόψεις της, συμμετείχε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στη δράση “Let’s do it Greece”, στόχος της οποίας, εκτός από τις παρεμβάσεις καθαριότητας και καλλωπισμού, είναι και η ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των παιδιών για περιβαλλοντικά ζητήματα».  

Ο επικεφαλής της ΑΕΚ, Κώστας Τίγκας, δήλωσε σχετικά με τη δράση:

«Ζούμε σε έναν από τους πιο όμορφους Δήμους όπου κυριαρχεί ο Υμηττός.  Σε έναν τόπο με αυτά τα φυσικά χαρακτηριστικά η καθαριότητα  είναι βασική προϋπόθεση και σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξή του, γιατί φανερώνει το πολιτιστικό επίπεδο των ανθρώπων που τον κατοικούν και είναι ένα στοιχείο που δείχνει κοινωνική συνείδηση, ανθρωπιά, αγάπη και σεβασμό στον συνάνθρωπο και στο περιβάλλον. Μέσα λοιπόν στις αξίες που θα πρέπει να επαναφέρουμε στην καθημερινή μας ζωή, είναι η καθαριότητα, ως στοιχείο πολιτισμού, που δυστυχώς έχουμε παραμελήσει».

»Για τη δημοτική μας παράταξη αλλά και για όλα τα της  στελέχη μας, η προστασία του περιβάλλοντος δεν είναι απλώς υποχρέωση, αλλά αποτελεί μία από τις βασικές αξίες μας και δηλώνουμε υπεύθυνα ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην προστασία του από την αδιαφορία, την αμέλεια, την ασυνείδητη εκμετάλλευση και την εσκεμμένη ρύπανση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet