Συγχαρητήρια δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στη Μικτή Χορωδία ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Συγχαρητήρια δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στη Μικτή Χορωδία ΠΕΑΠ

Τα συγχαρητήριά του στη Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης έδωσε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης για τη συμμετοχή της την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 στο 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών & Ορχηστρών που διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα «Τριάντη»).

Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, συγχαίρουν τη μαέστρο της χορωδίας, Ελευθερία Βούλγαρη, και όλους τους χορωδούς ξεχωριστά, ενώ ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Είμαι υπερήφανος για τη Μικτή Χορωδία του ΠΕΑΠ που συμμετείχε σε ένα διεθνές φεστιβάλ, το οποίο μάλιστα είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ο Δήμος μας πρωταγωνιστεί με τη συμμετοχή των δημοτών τόσο στον πολιτισμό, όσο και στην κοινωνική αλληλεγγύη, στοιχεία που είναι ιδιαίτερα σημαντικό να συναντιούνται. Εύχομαι στην κ. Βούλγαρη και στους χορωδούς του ΠΕΑΠ πάντα επιτυχίες και διακρίσεις για τον Δήμο μας».

Πρόκειται για ένα Φεστιβάλ με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, το οποίο με τα έσοδά του στήριξε τα σωματεία: «Κιβωτός του Κόσμου», «Let΄s Pap», «Άγγελοι Γης» και «Δώσε Ζωή». Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, «η χορωδία εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο μας σε μία σπουδαία διοργάνωση διεθνούς εμβέλειας, με υψηλό επίπεδο στις χορωδίες που συμμετείχαν και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό». Το πρόγραμμα της χορωδίας περιέλαβε κομμάτια κλασικού, αλλά και σύγχρονου ρεπερτορίου, με αναφορές στην ελληνική παράδοση. Στο πιάνο συνόδεψε τη χορωδία η κ. Δήμητρα Μπράτση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet