Νέα Σμύρνη: Δολοφόνησε τη μητέρα του και κάθονταν επί ημέρες δίπλα στη σορό της
Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Δολοφόνησε τη μητέρα του και κάθονταν επί ημέρες δίπλα στη σορό της

Μάρτυρες οικογενειακής τραγωδίας έγιναν αστυνομικοί που αργά το βράδυ της Πέμπτης μπήκαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ιωνίας στη Σμύρνη. Εκεί αντίκρισαν έναν 38χρονο άνδρα να κάθεται δίπλα στο άψυχο σώμα της 64χρονης μητέρας του, την οποία είχε δολοφονήσει πριν από μερικές ημέρες. Γείτονες ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, όταν αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς η 64χρονη γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής και ο 38χρονος δεν απαντούσε όταν του χτυπούσαν το κουδούνι.

Αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο με κλειδαρά, άνοιξαν την πόρτα του διαμερίσματος και αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα. Η 64χρονη γυναίκα βρισκόταν νεκρή στο πάτωμα και δίπλα της ήταν ο 38χρονος γιος της, ο οποίος καθόταν σε μία καρέκλα. «Εγώ τη σκότωσα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δολοφονία έγινε πριν από μέρες και ότι η γυναίκα δεν είχε εμφανιστεί από τις 7 Μαΐου.

Ο δράστης συνελήφθη χωρίς να προβάλει αντίσταση και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετώπιζε σοβαρά και χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής που ανέλαβε την υπόθεση περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για περισσότερα συμπεράσματα.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet