Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Απονομή επάθλων για τον Σχολικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης «We Go Green Maroussi»

0
338 Προβολές

Περισσότεροι από 1.000 μαθητές από 32 σχολεία του Αμαρουσίου -νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια- δίνουν ραντεβού στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Θωμά για να βραβευθούν, να επιβραβεύσουν, αλλά και να χειροκροτήσουν τους νικητές και συνολικά όλους όσοι συμμετείχαν στον Μεγάλο Σχολικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης «We Go Green Maroussi».

«We Go Green Maroussi»

Τον Διαγωνισμό πραγματοποίησε ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την εταιρεία ΑΝΑΜΕΤ από τις 18 Φεβρουαρίου έως τις 27 Απριλίου 2018 ανακυκλώνοντας συνολικά, όπως ενημερώνει ο Δήμος, περί τους 35 τόνους αποβλήτων ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού και συσκευασιών αλουμινίου.

Η τελετή απονομής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 στις 11:00 π.μ.στο κλειστό γυμναστήριο Αγίου Θωμά (Νιόβης και Διονύσου, Μαρούσι) παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, εκπροσώπων της εταιρείας και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Συγκεκριμένα, η προσπάθεια των μαθητών σε επίπεδο σχολείων επιβραβεύεται ως εξής:

  • Κύπελλα και χρηματικά έπαθλα αξίας από 3.000 ευρώ έως 400 ευρώ θα παραλάβουν τα σχολεία που κατέλαβαν από την 1η μέχρι την 5η θέση.
  • Μετάλλια και χρηματικό έπαθλο αξίας 100 ευρώ θα παραλάβουν τα σχολεία που κατετάγησαν μεταξύ 6ης και 10ης θέσης.
  • Αναμνηστικές πλακέτες για τη συμμετοχή τους θα παραλάβουν τα υπόλοιπα 22 σχολεία.

Αναμνηστικά δώρα θα παραλάβουν όλοι οι συμμετέχοντες μαθητές.

Πρόσκληση στην τελετή απονομής μεταλλίων για την εκστρατεία «We Go Green Maroussi»

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up