«Marmalade Festival» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

«Marmalade Festival» στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού

Το «Marmalade Festival» το 4ο φεστιβάλ χειροποίητης μαρμελάδας στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

Η πρωτότυπη εκδήλωση διοργανώνεται για τη στήριξη της προσπάθειας ανέγερσης της επόμενης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης για παιδιά με νοητική υστέρηση από τον Δήμο σε συνεργασία με την «Εστία», που εδρεύει στο Νέο Ψυχικό και έχει πιστοποιηθεί ως Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας για άτομα με ελαφριά και μέση νοητική υστέρηση, από 15 ετών.

Στην εκδήλωση που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού με την «Εστία» και την ευγενική συμμετοχή 15 τοπικών συλλόγων και οργανώσεων οι επισκέπτες θα βρουν:

  • Παραδοσιακές, μοντέρνες, πρωτότυπες, ξεχωριστές, αλμυρές, γλυκιές και εντυπωσιακές μαρμελάδες, όλες χειροποίητες και σπιτικές καθώς και διάφορα λικέρ και πολλών άλλων συλλόγων, οργανώσεων και εθελοντικών ομάδων.
  • Ταυτόχρονα, η μουσική και ο χορός δεν θα λείψει φυσικά αφού κατά την έναρξη του festival η βραζιλιάνικη ομάδα Samba- BATUCA θα ξεσηκώσει τους επισκέπτες, το απόγευμα του Σαββάτου θα υπάρχουν παραδοσιακοί χοροί από όλη την Ελλάδα και το απόγευμα της Κυριακής μοντέρνοι και latin χοροί από τη Σχολή Χορού Dance Avenue στο Νέο Ψυχικό.
  • Τον καθιερωμένο διαγωνισμό για το βραβείο της πιο Εύγεστης & Πρωτότυπης Μαρμελάδας από επώνυμους chef!

Και όπως πάντα, οι επισκέπτες του Φεστιβάλ θα μπορούν να απολαύσουν το καφεδάκι τους μαζί με σπιτικές γλυκιές και αλμυρές εκπλήξεις στην πλατεία Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό.

Η τελετή έναρξης του Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαΐου στις 12:00. Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 21:00.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet